Speciale Fiat 500 kleurplaten 11 april 2020

Fiat staat synoniem voor plezier en betaalbare mobiele vrijheid door het ontwerpen van originele familiewagens. Nu we u niet kunnen aanmoedigen om ergens heen te rijden met uw auto, moedigen wij u aan om op een comfortabele manier thuis te blijven.

En met die reden heeft Fiat het #Fiatforkids initiatief in het leven geroepen. Het 500 kleurboek – in de typisch voor Fiat speelse en vermakelijke stijl – is speciaal voor kinderen ontworpen om hen enkele uurtjes teken- en inkleurplezier te bezorgen. De drie generaties van 500 komen aan bod, een unieke manier om hun creativiteit en verbeelding te laten spreken, maar ook om de “volwassenen” te helpen hun kinderen bezig te houden met een innemende en ludieke activiteit.

Creatief met de Fiat 500

De Fiat 500 kleurplaten hebben als doel om de creativiteit aan te moedigen op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om de drie generaties Fiat 500 en de landschappen waar zij zich in bevinden in te kleuren, en vervolgens kan ook het zicht vanuit de Fiat 500 naar buiten worden getekend en ingekleurd. Al met al, genoeg mogelijkheden om de creativiteit de vrije loop te laten.

Het kleurboek is voor de hele familie ontworpen en biedt een aangename afleiding nu we zoveel tijd thuis spenderen…

Kleurplaat voor extra vermaak

Vanwege het Coronavirus zijn de scholen gesloten en dat betekent dat de meeste mensen allemaal thuis zijn. Maar op ten duur word je het thuis zitten ook zat, je weet niet meer wat je moet doen… Gelukkig is het lekker weer en mag je nog wel, als je gepaste afstand houdt, naar buiten. Maar dan houdt het toch al wel een heel eind op.

En laten wij daar nu net de oplossing voor hebben, want een beetje vermaak kan deze dagen geen kwaad en laat dat nu net ideaal passen bij het autowerk Fiat! En aangezien het leuk is om een kleurplaat in te kleuren is het ook leuk dat als je dat doet je ook nog iets kan winnen.

Als jij en de kinderen eenmaal klaar zijn, deel dan de kleurplaat of een foto van de kinderen die ermee bezig zijn en de winnaar wint een mooie Fiat goodie!

Onderstaand vind je verschillende kleurplaten van de Fiat 500, van jong naar oud, tot zelfs een Fiat 500e in de ruimte. Het maakt niet uit welke je kiest, het gaat erom dat jij je eigen creativiteit loslaat en lekker bezig bent! Via deze link kan je alle kleurplaten downloaden: https://www.zeeuw.nl/alle-fiat-500-kleurplaten  (Scroll naar beneden om alle kleurplaten te zien!)

*Insturen kan tot en met 19 april 2020

 

HomeFiatNieuwsSpeciale Fiat 500 kleurplaten

Heb je een vraag?