Het Dak Eraf – Cabrio routes

Het dak gaat eraf deze zomer bij Zeeuw Automotive… Letterlijk! We brengen onze vakantie massaal in eigen land door, dus hoog tijd om de mooiste plekjes van Nederland te gaan ontdekken. En hoe lekker is het dan om op pad te gaan in uw nieuwe cabrio!? Zon op uw gezicht, wind door uw haren en gaan! Er valt gelukkig meer dan genoeg te genieten, we hebben de mooiste cabrio routes alvast voor u geselecteerd. U hoeft alleen nog maar in te stappen!

De Bollenstreekroute – Zuid-Holland

Een perfecte route voor deze tijd van het jaar, omdat u hier uw ogen uitkijkt met alle bloembollenvelden die deze regio rijk is. Als de bollen in bloei staan zult u zich in een zee van kleuren bevinden. De route leidt u verder naar de kust en tenslotte naar Leiden. De perfecte plek om uw dag af te sluiten in één van de cafés of restaurants. Vergeet ook niet om even langs te gaan bij de Burcht. Dit is de plek waar vroeger het kasteel stond dat de stad bewaakte.

Download de route

Lengte: 62 km

De Friese merenroute – Friesland

Een zeer dunbevolkt gebied met als grote voordeel dat je eindeloos ver kunt kijken over de prachtige Friese meren. Rijd vanuit Sneek via Joure naar het karakteristieke ‘ Kameleondorp’ Terherne, alweer u de Kameleon ook daadwerkelijk kunt bezoeken. U eindigt de tour ook weer in Sneek, dat zelf ook absoluut de moeite waard is om te bezichtigen. Bij mooi weer wemelt het in deze watersportstad van de bootjes!

Download de route

Lengte: 115 km

De Zuid-Veluweroute – Gelderland

Een absolute klassieker onder de cabriotochten. Het startpunt ligt in Ede, waarna u via Arnhem en Park de Hoge Veluwe gedurende een tour van 90 km weer uitkomt in Ede. Een bosrijk gebied, ideaal als de zon hoog aan de hemel brandt en u enige beschutting tijdens uw rit prettig vindt. Het Natuurpark zelf mag u met de auto niet in, maar als u wilt kunt u ter plaatse een fiets huren om toch even een kijkje te nemen.

Download de route

Lengte: 90 km

De Lek en Lingeroute – Zuid Holland

Vlakbij de Randstad en toch relatief onbekend, de regio van de polders, vaarten, molens en vele boerderijen. Met mooi weer is het heerlijk touren over de dijken met uitzicht over het uitgestrekte vlakke land. U volgt een groot deel van rivier de Linge, dat u langs plaatsen als Arkel en Gorinchem leidt. Tevens doet u landgoed Marienwaarde aan, zeer populair onder de cabriorijders. Langs de lek via Alblasserwaard , komt u weer terug bij uw startpunt in Arkel. 

Download de route

Lengte: 115 km


Vraag uw proefrit of offerte aan:

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeHet Dak Eraf – Cabrio routes