Het Dak Eraf

Het dak gaat eraf deze zomer bij Zeeuw Automotive… Letterlijk! We brengen onze vakantie massaal in eigen land door, dus hoog tijd om de mooiste plekjes van Nederland te gaan ontdekken. En hoe lekker is het dan om op pad te gaan in uw nieuwe cabrio!? Zon op uw gezicht, wind door uw haren en gaan! Er valt gelukkig meer dan genoeg te genieten, we hebben de mooiste cabrio routes alvast voor u geselecteerd. U hoeft alleen nog maar in te stappen!

In welke cabrio rijdt u de zomer tegemoet?

Fiat 500C Young

De sterrenhemel boven u, de onmiskenbare stijl van de Fiat 500C Young rondom u. Geniet van de meest glamoureuze stadswagen ter wereld. Een onmiskenbare stijl, tal van persoonlijkheden.

Als het mooi weer is, moet u daar natuurlijk wel van profiteren. De Fiat 500C Young geeft u daarvoor alle gelegenheid. Met een druk op de knop opent u z’n kap en zodra de eerste zonnestralen binnenvallen, zult u zien dat zijn interieur nog meer stijlvolle details onthult. Als dat niet genoeg is om uzelf in een zomerse stemming te brengen, weten wij het ook niet meer!

Van: € 22.450

Het dak eraf Voordeel € 6.000

Voor € 16.450

Fiat 500C 120th

Fiat viert zijn 120-jarig bestaan en doet dat met een speciale editie. Geniet nog meer van muziek met de speciale 500C 120TH-jubileumserie, nu met zes maanden lang gratis toegang tot Apple Music®. Meer dan 50 miljoen songs die u zonder reclame onbeperkt kunt streamen, om al uw ritten van een passende soundtrack te voorzien.

Van: € 25.085

Het dak eraf Voordeel € 6.635

Voor € 18.450

Fiat 500C 120th edition
Fiat 500c lounge

Fiat 500C Lounge

Stijl. Het is er of het is er niet. De Fiat 500C Lounge heeft het zeker. Met de C van Cool. Qua uitstraling, uiterlijk en uitrusting. Maar vooral ook qua aankleding. Steeds mooier, steeds eleganter, steeds stijlvoller! Plezier staat voorop bij de verfrissende Fiat 500C Lounge. De Fiat 500C Lounge combineert de stijlvolle flair van de 500 met het zomerse rijplezier van een cabrio.

Van: € 25.190

Het dak eraf Voordeel € 7.240

Voor € 17.950

Private Lease aanbiedingen Fiat 500C

Hybrid Pop

vanaf

€240,- p.m.

Hybrid Lounge

vanaf

€265,- p.m.

Hybrid Star/Rockstar

vanaf

€280,- p.m.

Hybrid Launch

vanaf

€290,- p.m.

Cabrio Routes

Wie onderweg gaat met een cabrio, wil genieten. Het gaat niet om de snelheid, maar om de omgeving. Gelukkig heeft Nederland tal van prachtige routes, die uitermate geschikt zijn voor een heerlijk dagje touren met open dak. De ANWB heeft verschillende cabrio routes verspreid over het hele land uitgestippeld, wij hebben de mooiste routes voor u geselecteerd.


Vraag uw proefrit of offerte aan:

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeHet Dak Eraf