Van
€ 38.500,-
Nu voor
€ 37.000,-

Jeep Avenger elektrisch

Ontdek de elektrische Jeep Avenger - Nu met tot €1.500,- extra voordeel!

Maak kennis met de nieuwe Jeep Avenger Elektrisch: de perfecte combinatie van kracht, duurzaamheid en innovatie. En nu heb je de kans om te profiteren van een aantrekkelijke aanbieding!

Waarom kiezen voor de Jeep Avenger elektrisch?

 • Volledig elektrisch: Geniet van emissievrije ritten zonder in te boeten aan prestaties. De Avenger elektrisch biedt een krachtige en soepele rijervaring.
 • Milieuvriendelijk: Verminder je ecologische voetafdruk met deze volledig elektrische SUV, perfect voor de milieubewuste rijder.
 • Geavanceerde technologie: Blijf altijd verbonden met een state-of-the-art infotainmentsysteem, inclusief smartphone-integratie en intuïtieve bediening.
 • Comfort en veiligheid: Met geavanceerde rijhulpsystemen, een luxueus interieur en ruime zitplaatsen biedt de Avenger een ongeëvenaarde rijervaring.

Nu met tot wel €1.500,- extra voordeel! Dit is jouw kans om de Jeep Avenger elektrisch aan te schaffen met een aantrekkelijke korting. Of je nu in de stad rijdt of op avontuur gaat, deze aanbieding maakt jouw rijervaring nog beter.

Modellen en prijzen!

 • Jeep Avenger Longitude = €37.000,- (inclusief €1.500,- korting)
 • Jeep Avenger Altitude = €39.000,- (inclusief €1.500,- korting)
 • Jeep Avenger Summit = €42.000,- (inclusief €1.500,- korting)

Mis deze unieke kans niet! Bezoek vandaag nog onze showroom of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs om jouw Jeep Avenger Elektrisch te reserveren. Wees er snel bij, want dit aanbod geldt t/m 31-07-2024

Jeep Avenger – elektrische innovatie, ongeëvenaarde prestaties.

Standaard voorzien van o.a.

 • 16'' zilvergepolijste velgen
 • Parkeersensoren achter
 • Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,25-inch scherm
 • Apple Carplay/ Android Auto
 • Cruise control
Van
€ 38.500,-
Nu voor
€ 37.000,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepActiesJeep Avenger elektrisch

Heb je een vraag?