Jeep Compass 4XE 190 PK Plug-in Hybrid Limited

Natuurlijke elegantie

De ultieme uitvoering van een SUV die avontuur met elegantie combineert. Zie alles met de Bi-Xenon verlichting met LED-signature dagrijverlichting en automatisch grootlicht functie. Dankzij het Uconnect LIVE-infotainmentsysteem met 8,4-inch Touchscreen, Navigatie en Bluetooth® en het Parking Pack profiteert u van grensverleggende connectiviteit om alles uit iedere reis te halen en uw veiligheid te garanderen. Behoud uw privacy met donker getinte ramen en trek de aandacht met de 19-inch lichtmetalen velgen en exterieur accenten in chrome. Stoelbekleding van Techno leder/stof verhoogt het zitcomfort.

GECOMBINEERDE PRESTATIES

Met zijn geheel nieuw ontwikkelde 4xe-technologie combineert Jeep® zijn beproefde 4×4-techniek met een elektromotor. Dit resulteert niet alleen in ongekend lage verbruikscijfers en emissiewaarden, maar ook in hogere prestaties en meer rijcomfort. De 1.3 GSE Turbo-benzinemotor drijft de voorwielen aan en de Jeep®-elektromotor drijft de achterwielen aan. En dat samen maakt dat de Jeep Compass 4xe vierwiel is aangedreven.

Informatie

Betreft hier de zeer compleet uitgevoerde Jeep Compass 4xe Plug-in Hybride Limited. De ultieme uitvoering van een SUV die avontuur met elegantie combineert.

Nu geheel rijklaar voor € 42.500,-

Standaard voorzien van o.a.

  • Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 8,4-inch Touchscreen, Navigatie en Bluetooth®
  • Bi-Xenon verlichting met LED-signature dagrijverlichting
  • Automatisch grootlicht functie
  • 19'' lichtmetalen velgen Granite Crystal
  • Lederen stoelbekleding
  • Blind Spot Monitoring
  • Privacy glas
  • Parking pack (achteruitrijcamera, parkeersensoren, parkassist)
Nu in de showroom:
Van
€ 47.950,-
Nu voor
€ 42.500,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepActiesJeep Compass 4XE 190 PK Plug-in Hybrid Limited

Heb je een vraag?