Nu voor
€ 41.450,-
Lease vanaf
€ 265,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Jeep Compass 4xe Plug-in hybrid limited lease edition 190pk

The evolution of the compact SUV

De nieuwe Jeep® Compass introduceert een range die de lat nog hoger legt als het gaat om technologie, motorisering, veiligheidsvoorzieningen en design, met een compleet vernieuwd exterieur en interieur.

Jeep® vindt de vierwielaandrijving opnieuw uit door de typische tractie van de 4×4 te combineren met elektrische aandrijving. De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid heeft een efficiëntere hybride motorisering, waarbij de traditionele kracht van Jeep® onveranderd blijft.

Dit is de deal!

U rijdt al een Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid vanaf € 265 bijtelling p.m.*

*De netto bijtelling is berekend op basis van 37,10% inkomstenbelasting.

Standaard voorzien van o.a.

  • 10,1 inch multimediascherm
  • Parkeersensoren voor en achter + automatisch in- en uitparkeren
  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • 10,25 inch instrumentarium met TFT kleurenscherm
Nu in de showroom:
Nu voor
€ 41.450,-
Gratis offerte
Lease vanaf
€ 265,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bij aflopend krediet leent u geld voor de aankoop van een nieuwe auto en u lost deze lening af in een door u gekozen looptijd. De maandelijkse bedragen blijven gedurende de gehele looptijd gelijk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. De vaststelling van de looptijd en de hoogte van het te betalen maandbedrag wordt bepaald op basis van uw budget, de aanschafprijs van de auto en de looptijd.

Hoe werkt het?

Kies bij ons uw nieuwe of gebruikte auto uit en bepaal de gewenste looptijd van de lening. Wanneer u een auto inruilt of een aanbetaling doet, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de aanschafprijs van de auto. Het nog te betalen bedrag en de rente betaalt u in vaste maandbedragen terug gedurende de looptijd van de lening.

VOORDELEN AFLOPEND KREDIET:
• u bent direct economisch eigenaar van de auto
• vast gefinancierd bedrag
• vaste rente en vaste maandbedragen gedurende de looptijd
• one stop shopping bij ons als FCA dealer
• scherpe maandtarieven

Onze voorraad
Disclaimer

FCA Netherlands B.V. en Zeeuw Automotive besteden de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. en Zeeuw Automotive openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. en Zeeuw Automotive worden tegengeworpen. Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Commerciële acties niet van toepassing op de Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid Limited Lease Edition.

HomeJeepActiesJeep Compass 4xe Plug-in hybrid limited lease edition 190pk

Heb je een vraag?