Jeep Renegade 1.3 Turbo 80th Anniversary

Het avontuur wacht!

De Renegade 80th Anniversary vertaalt beproefde kwaliteiten uit een roemrijk verleden in een moderne compacte SUV met een onderscheidend design. Een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, 80th Anniversary-badges, specifieke lichtmetalen velgen en een reeks exclusieve extra’s maken dit speciale jubileummodel helemaal compleet.

STIJL IN JEEP ® TRADITIE

Het interieur van de Renegade 80th Anniversary combineert de sfeer van tachtig jaar Jeep®-historie met geavanceerde technologie en stijlvolle glanzend zwarte details. De stoelen zijn bekleed met een exclusieve bekledingsstof met ruitmotief, grijze accenten, speciale stiksels en 80th Anniversary-labels. Optioneel is ook lederen bekleding verkrijgbaar. Het hoogwaardige touchscreen in het dashboard biedt toegang tot alle infotainmentfuncties, terwijl het 80th Anniversary op de handgreep voor de passagiersstoel en op de vloermatten het authentieke Jeep®-karakter versterkt.

JEEP®, EEN LEGENDE DIE WERD GEBOREN IN 1941

In 1940, toen Amerika de oorlogsdreiging begon te voelen, gaf de US Army opdracht voor de ontwikkeling en bouw van een licht 4×4-verkenningsvoertuig. Vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteiten als alleskunner verwierf dit voertuig al snel grote populariteit onder de soldaten, die de eerste twee letters van zijn officiële benaming ‘General Purpose Vehicle’ – GP, uitgesproken als ‘dzjie pie’ – verbasterden tot de bijnaam Jeep®.

Als icoon van de bevrijding werd het voertuig een legende en de naamgever van Jeep® als merk, dat sindsdien vele nieuwe modellen heeft voortgebracht die stuk voor stuk het stoere, avontuurlijke karakter van hun onstopbare voorganger in hun DNA hebben.

Informatie

Betreft hier een speciale jubileumversie ter ere van 80 jaar Jeep. En dat vieren wij met een exclusieve versie. De Renegade 80th Anniversary onderscheidt zich met onder andere speciale velgen, de nieuwste infotainmenttechnologie en niet te vergeten zijn 80th Anniversary-badges op de voorportieren en in het interieur.

Nu geheel rijklaar voor € 35.900,-

Leverbaar in diverse kleuren en optioneel verkrijgbaar met een panoramadak*

*Meerprijs is €1.000,-

Standaard voorzien van o.a.

 • Infotainment met 8,4'' touchscreen met DAB, navigatie en Uconnect™ Services
 • 19'' lichtmetalen velgen
 • Keyless entry
 • Granite Crystal-exterieurdetails
 • Parkeersensoren
 • Donkergetint privacyglass vanaf de B-stijl
 • Multifunctioneel lederen stuurwiel
 • Bekleding stof zwart 80th Anniversary met diamant patroon en Tungsten stiksels
 • Cruise control
 • Stoel- en stuurverwarming (voor)
 • Regensensor
 • Full-LED verlichting
 • Omkeerbare en in hoogte verstelbare laadvloer in bagageruimte
 • 80th Anniversary badges Granite Crystal “1941” interieur en exterieur
Nu voor
€ 35.900,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepActiesJeep Renegade 1.3 Turbo 80th Anniversary

Heb je een vraag?