Nu voor
€ 31.900,-
Private lease
€ 449,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nieuwe Jeep Compass – Connected with your freedom

FASCINEREND VANUIT IEDERE HOEK

De ultieme uitvoering van een SUV die avontuur met elegantie combineert. Zie alles met de Bi-Xenon verlichting met LED-signature dagrijverlichting en automatisch grootlicht functie. Dankzij het Uconnect LIVE-infotainmentsysteem met 8,4-inch Touchscreen, Navigatie en Bluetooth® en het Parking Pack profiteert u van grensverleggende connectiviteit om alles uit iedere reis te halen en uw veiligheid te garanderen. Behoud uw privacy met donker getinte ramen en trek de aandacht met de 18-inch lichtmetalen velgen en exterieur accenten in chrome. Stoelbekleding van Techo leder/stof verhoogt het zitcomfort.

VERMOGEN OM AFSTAND AF TE LEGGEN

Jeep® staat voor efficiëntie en kracht. De motor van de nieuwe Jeep® Compass zet deze traditie voort met een 4-cilinder benzinemotor met turbolader die de CO2-uitstoot vermindert in vergelijking met hun voorgangers. De motor is gekoppeld aan voorwielaandrijving en toont uitstekende rijeigenschappen ongeacht de omstandigheden en maakt dynamisch rijden mogelijk. De 130 pk sterke 1.3T benzinemotor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De motor is gekalibreerd om een soepele, stille rit en maximale efficiëntie te garanderen.

VERBIND MET NOG MEER MOGELIJKHEDEN

De nieuwe technologie aan boord van de Jeep® Compass zorgt voor een nieuwe rijervaring: de Uconnect™ Services bieden meer mogelijkheden dan ooit. Blijf altijd verbonden met uw Jeep® Compass: bekijk rijgegevens, communiceer op afstand en ervaar extra beveiliging van de assistentiesystemen. Zo wordt elke reis veiliger. De nieuwe Jeep® Compass is verbonden met uw manier van leven.

Connected with your freedom

De nieuwe Compass met Uconnect™ Services, nieuwe turbo-benzinemotoren en tot 1750 kg trekgewicht. Met de nieuwe Jeep Compass rijd je efficiënter dan ooit!

Nu beschikbaar vanaf € 31.900 of private lease vanaf € 449* per maand.

*60mnd/10.000KM

Standaard voorzien van o.a.

  • Tot 1750 kg trekgewicht
  • 1.3 Turbo benzine motor - 130 PK handgeschakeld of 150 PK DDCT automaat
  • Nieuw kleurenassortiment
  • 6 verschillende wielconfiguraties, van 16” tot 19”
Innovatieve schoonheid
Nu voor
€ 31.900,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 449,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepActiesNieuwe Jeep Compass – Connected with your freedom