Nu vanaf
€ 37.000,-

Jeep Avenger

Details

Het design van de nieuwe, volledig elektrische, compacte Jeep Avenger combineert authentieke Jeep-stijl met moderne looks die zijn innovatieve technologie benadrukt. Het vernieuwde interieur van de Jeep Avenger biedt je moderne technologie en volop opbergruimte. Ook aan de stijl en sfeer ontbreekt er niets in de Jeep Avenger. De sportieve stoelbekleding, het dashboardpaneel uitgevoerd in de carrosseriekleur in combinatie met de led-ambiance verlichting (in meerder kleuren instelbaar) zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt!

Auto van het jaar 2023!

Elektrische vrijheid

De nieuwe Jeep Avenger biedt je enorm veel vrijheid en over het bereik van +/- 400 km hoef je je zeker geen zorgen te maken. Met zijn 100 kW accu bent je door middel van snelladen namelijk zo weer onderweg. Ook beschikt de auto over diverse rijmodussen zodat u op elk wegdek en in elke rijomstandigdheden bent verzekerd van grip en veilig weggedrag.

Afmetingen

  • 1,78 meter breed
  • 4,08 meter lang
  • 1,53 meter hoog
  • laadruimte tot wel 355 liter

Diverse uitvoeringen

De Avenger is beschikbaar in 4 uitvoeringen namelijk de Avenger, Longitude, Altitude en de Summit. Elke uitvoering heeft zijn eigen kleurmogelijkheden, opties en prijsklasse.

Standaarduitrusting Jeep Avenger
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeJeepModellenJeep Avenger

Heb je een vraag?