Nu vanaf
€ 39.500,-

Jeep Avenger

DE AVENGER: 100% ELEKTRISCH, 100% JEEP

Laat je meevoeren in de mobiliteitsrevolutie en stap in de innovatieve Jeep Avenger. De nieuwe Avenger is de perfecte combinatie tussen het comfort van een elektrische auto en de opwindende rijervaring van een Jeep. De eerste volledig elektrische Jeep blijft in al zijn details écht Jeep: gemaakt om grenzen te verleggen en om nieuwe werelden mee te verkennen. Zijn emissievrije prestaties brengen je met een volle accu tot wel 400 kilometer ver*. Laat jezelf dus niet meer tegenhouden en geef je over aan de verleiding van de nieuwe Jeep Avenger.

* Volgens WLTP-homologatiecyclus. Maximale bereikwaarden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke geselecteerde rijmodus, aanbevolen laadfrequentie, weersomstandigheden en gebruik van accessoires

STATE OF THE ART ELEKTRISCHE VRIJHEID

De Avenger heeft een accupakket van 54 kWh, met een vermogen van 156 pk en 260 Nm. Met een krachtige lader kun je hem binnen 5.5 uur weer volledig opladen. Met behulp van de snellader, laadt de accu zelfs van 20% naar 80% in 30 minuten! Zoals een echte Jeep betaamt, laat hij zich dus niet beperken. Geniet eindeloos van zijn zuinige, stille en sportieve prestaties. 

VAN BINNEN EN VAN BUITEN PERFECT VOOR JOU

Het design van de nieuwe, volledig elektrische, compacte Jeep Avenger combineert authentieke Jeep-stijl met moderne looks. Hierdoor wordt zijn innovatieve karakter wordt benadrukt, zonder afbreuk te doen aan zijn herkenbaarheid. Zijn imposante wielen, robuuste gestalte en sportieve grille, zorgen voor het behoud van de echte Jeep-identiteit. Qua carrosseriekleuren word je op je wenken bediend: kies bijvoorbeeld voor Snow White, Sun Yellow, Lake Green of Volcano Black. 

Vrijheid, comfort en innovatie staan centraal in het interieur van de Avenger. De sportieve stoelbekleding, het dashboardpaneel uitgevoerd in de carrosseriekleur en de led-ambiance verlichting zorgen ervoor dat je je direct thuisvoelt in jouw nieuwe Jeep. Je hebt door de royale laadruimte de vrijheid om alles mee te nemen wat je wilt. Waar je ook bent, je blijft altijd verbonden met de buitenwereld door de nieuwste infotainmenttechnologie. 

DE AVENGER LOOPT VOOROP IN TECHNOLOGIE

Zoals je mag verwachten van een Jeep, staat hij onder alle wegcondities en weersomstandigheden zijn mannetje. Dit komt door de Selec-Terrain-tractieregeling. Offroad ben je verzekerd van ultieme grip, maar ook op het asfalt hoef je je nergens zorgen over te maken. Op de snelweg houdt hij automatisch afstand tot het overige verkeer en actieve stuurcorrecties zorgen ervoor dat je altijd in het midden van de rijstrook blijft. 

DE UITVOERINGEN VAN DE JEEP AVENGER

De Avenger is beschikbaar in vier uitvoeringen namelijk de Avenger, Longitude, Altitude en de Summit. Elke uitvoering heeft zijn eigen kleurengamma, opties en prijsklasse.

DIRECT RIJDEN IN EEN JEEP AVENGER?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Standaarduitrusting Jeep Avenger
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepModellenJeep Avenger

Heb je een vraag?