Nu vanaf
€ 43.700,-

Jeep Compass 4XE

DE NIEUWE JEEP COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID

Met zijn uitgebalanceerde ontwerp is de Jeep Compass 4XE overal waar hij verschijnt op zijn plaats. In de stad, op ruw terrein, op de snelweg of voor de glazen gevel van een kantoorgebouw: met zijn stoere voorkomen maakt hij overal een onuitwisbare indruk. De rijk uitgeruste Compass 4XE Plug-in Hybrid combineert een elektromotor met een turbo-benzinemotor, voor een krachtige vierwielaandrijving. Sluit je aan bij de mobiliteitsrevolutie van Jeep.

PRESTATIES OP JEEP-NIVEAU

De combinatie tussen een elektromotor en turbo-benzinemotor zorgt voor een flinke verlaging in brandstofverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van zijn prestaties. En kies je voor de volledig elektrische rijmodus, dan wordt het brandstofverbruik zelfs tot nul gereduceerd. In deze modus heeft de Compass 4XE een bereik van 50 kilometer*. Je kunt kiezen uit twee verschillende benzinemotoren met verschillende vermogensniveaus: een 1.3 GSE Turbo 130-benzinemotor met een gecombineerd vermogen van 190 pk, of een 1.3 GSE Turbo 180-benzinemotor met een gecombineerd vermogen van 240 pk. In beide uitvoeringen bezit de Compass een trekvermogen van 1250 kg, wat het mogelijk maakt een caravan, boottrailer of aanhanger voort te trekken.

* Volgens WLTP-homologatiecyclus. Maximale bereikwaarden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke geselecteerde rijmodus, aanbevolen laadfrequentie, weersomstandigheden en gebruik van accessoires

EEN MODERNE, FRISSE LOOK

Zijn krachtige, maar verfijnde lijnen geven de Jeep Compass 4XE een natuurlijke elegantie. En met zijn gespierde bouw oogt hij, zoals een echte Jeep, stoer en onverzettelijk. Je hebt de keuze uit 9 verschillende carrosseriekleuren, met onder andere de opvallende Colorado Red, Blue Italia, Techno Green en Solid Black. In het interieur vind je overal handige vakken en opbergruimtes waardoor je altijd je spullen bij de hand hebt. In het midden van de auto vind je het innovatieve Uconnect™-scherm in tabletformaat, het volledig digitale instrumentenpaneel met 10,25-inch display en de geavanceerde ‘Hey Jeep’-spraakassistent, waarmee je gemakkelijk én veilig met je stem verschillende functies activeert en opdrachten geeft aan jouw Jeep. 

DE JEEP COMPASS 4XE IS VEILIGER DAN OOIT

De Compass 4XE is uitgerust met verschillende systemen om jouw eigen veiligheid, de veiligheid van je passagiers én die van je medeweggebruikers te waarborgen. Denk hierbij aan de Adaptive Cruise Control waarmee je automatisch afstand houdt tot je medeweggebruikers en Lane Assist die ervoor zorgt dat je op je eigen rijbaan blijft. De Jeep bevat ook proactieve systemen die bijvoorbeeld afremmen in noodgevallen en die de concentratie van de bestuurder bewaken. Zo krijg je een waarschuwing als het tijd is voor een pauze. In de Jeep Compass 4XE heb je dus altijd een oplettende medepassagier bij je. 

DE UITVOERINGEN VAN DE JEEP COMPASS 4XE

De Jeep Compass 4XE is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, namelijk Night Eagle, Limited, Trailhawk en de S.

DE JEEP COMPASS 4XE NIGHT EAGLE

De Night Eagle valt op en vloeit tegelijkertijd naadloos over in zijn omgeving, vooral in de inktzwarte nacht. Hij kenmerkt zich door zijn glanzend zwarte stylingdetails, zwartgepolijste 18-inch lichtmetalen wielen en een interieur dat wordt gedomineerd door zwart stoffen/kunstlederen bekleding met grijze stiksels. 

DIRECT RIJDEN IN EEN JEEP COMPASS 4XE?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Bekijk onze voorraad Plan een proefrit
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepModellenJeep Compass 4XE

Heb je een vraag?