Jeep Grand Cherokee 4XE

DE NIEUWE GRAND CHEROKEE 4XE

Vanaf het moment dat Jeep de iconische Grand Cherokee in 1992 introduceerde, zette hij een nieuw benchmark. De Grand Cherokee werd al snel synoniem voor luxe design en compromisloze prestaties. Deze vijfde generatie Jeep Grand Cherokee bouwt verder op zijn erfenis als meest bekroonde SUV ooit. Onder andere door de innovatieve Plug-in Hybrid aandrijflijn en een volledig geupdate interieur én exterieur. De Jeep Grand Cherokee 4XE staat terecht bekend om zijn luxe, zelfverzekerdheid, karakter en stijl. 

DE EFFICIËNTE AANDRIJVING VAN DE GRAND CHEROKEE 4XE

Wie zegt dat efficiëntie én krachtige prestaties niet samengaan? Voor de vierwielaandrijving beschikt de nieuwe Jeep Grand Cherokee 4XE over twee motoren: een 2.0-liter turbobenzinemotor met een vermogen van 272 pk/203 kW en een 400V-elektromotor met een vermogen van 145 pk/108 kW. Bij gecombineerd gebruik, zijn deze krachtbronnen goed voor een systeemvermogen van 380 pk/283 kW. Opladen doe je eenvoudig thuis of onderweg. In het dashboard vind je de rijmodus-schakelaar, waarmee je eenvoudig de gewenste aandrijfmodus kiest. Hybrid voor gecombineerd gebruik van beide motoren, e-Save voor het bijladen van het accupakket tijdens het rijden met behulp van de verbrandingsmotor en Electric voor stille en volledig emissievrije elektrische aandrijving.

DE MEEST GEPREZEN SUV OOIT

Met meer dan zeven miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, is het wel duidelijk dat de Grand Cherokee geliefd is bij het publiek. Niet zo gek ook. De vernieuwde Grand Cherokee 4XE toont grootsheid in ieder detail. Zijn meest opvallende feature is de geheel nieuwe zevensleufs Jeep-grille, die een harmonieus geheel vormt met de sierlijke lijnen en robuuste vormen van de Grand Cherokee. En als je plaats neemt achter het stuur, wordt je omringd door luxe. Met onder andere stoel- en portierbekleding van hoogwaardig Nappa-leder, notenhouten delen in het dashboard en sfeerverlichting, voelt de Grand Cherokee 4XE als een warm bad. 

VEILIGHEID ALS VANZELFSPREKENDHEID IN DE GRAND CHEROKEE 4XE

Met meer dan 110 standaard en optionele veiligheids- en rijhulpsystemen, ervaar je in de Grand Cherokee 4XE een geruststellend gevoel van veiligheid. Dit ruime pakket aan systemen maakt level 2 autonoom rijden mogelijk. Dit houdt in dat de Jeep Grand Cherokee 4XE in onverwachte situaties zelfstandig kan ingrijpen, door te remmen of bij te sturen. Iedere rit wordt extra ontspannen door de systemen die automatisch afstand houden tot het andere verkeer, je helpen om in je eigen rijbaan te blijven en je te waarschuwen voor potentieel gevaarlijke situaties. 

DE UITVOERINGEN VAN DE JEEP GRAND CHEROKEE 4XE

De Jeep Grand Cherokee 4XE is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: 

Limited: Het klassieke model van de Grand Cherokee 4XE, uitgerust met 20-inch lichtmetalen velgen en volledige ledverlichting.

Overland: De Overland staat garant voor eersteklas comfort samen met authentieke Jeep-capaciteiten. De dubbele verchroomde uitlaatsierstukken en in carrosseriekleur uitgevoerde stootlijsten geven hem het avontuurlijke uiterlijk dat hij verdient. 

Trailhawk: 18-Inch wielen met all terrain banden, een offroad camera en een functioneel interieur. De Trailhawk heeft het allemaal. Deze variant is uitgerust met lederen of suède stoelbekleding in type ‘Capri’ en te herkennen aan zijn zwarte dak en zwarte exterieur accenten. 

Summit Reserve: De meest luxe uitgevoerde versie van dit model is de Summit Reserve. Deze Jeep bevat onder andere luxe, geventileerde stoelen met lederen bekleding ‘Parlermo’, interieuraccenten van walnoothout en McIntosh High Performance Audio.

DIRECT RIJDEN IN EEN JEEP GRAND CHEROKEE 4XE?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Plan een proefrit Ontdek de Cherokee 4XE voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeJeepModellenJeep Grand Cherokee 4XE

Heb je een vraag?