Jeep Renegade 4xe

Jeep Renegade 4XE

HET AVONTUUR LIGT AAN JE VOETEN MET DE JEEP RENEGADE 4XE

Met de Renegade 4XE stelt Jeep een nieuwe norm op het gebied van hybride aandrijving. Hij combineert namelijk zijn fenomenale prestaties, met een hybride 4×4 aandrijflijn. Dit zorgt niet alleen voor een lager brandstofverbruik en CO2 uitstoot, maar komt ook de veiligheid, prestaties en terreinvaardigheid ten goede. Geheel volgens de merkidentiteit van Jeep, biedt de Renegade 4XE meer vrijheid dan ooit.

HET 4XE SYSTEEM

De Renegade 4XE heeft een Plug-in Hybride 4×4 aandrijfsysteem. De voorwielen worden aangedreven door een benzinemotor, de achterwielen door een elektromotor. Beide motoren werken samen voor een zo efficiënt mogelijke rit en hebben een gecombineerd vermogen van maar liefst 240 pk/176 kW. De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh-accu. Deze kan tijdens het rijden door regeneratief remmen worden opgeladen, of extern via het elektriciteitsnet. Wanneer de accu volledig opgeladen is, kan de auto zo’n 50 km volledig elektrische rijden*. Als de accu bijna leeg is, grijpt de benzinemotor automatisch in door het systeem tijdens het rijden op te laden. Dit garandeert een constante beschikbaarheid van de 4xe-aandrijving. Je kiest zelf de gewenste rijmodus: Electric, Hybrid of e-Save. Met e-Save bespaar je op de inhoud van de accu, waardoor je voldoende stroom overhoudt om later volledig elektrische te kunnen rijden. 

* Volgens WLTP-homologatiecyclus. Maximale bereikwaarden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke geselecteerde rijmodus, aanbevolen laadfrequentie, weersomstandigheden en gebruik van accessoires

HET TIJDLOZE DESIGN VAN DE RENEGADE

De Renegade straalt het kenmerkende Jeep-DNA uit, hij is dan ook niet gemaakt om ongezien voorbij te rijden. De traditionele Jeep-grille met zeven koelsleuven, verraadt de Renegade 4xe Plug-in Hybrid zijn roots. Maak hem helemaal eigen door te kiezen voor een kleur die het beste bij jou past: Alpine White, Blue Shade, Colorado Red, Solid Black of Sting Grey. Ook het interieur kan gepersonaliseerd worden met een ruime keuze aan bekledingsstoffen en afwerkingsdetails.

DE MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST

Het Uconnect™-systeem biedt je toegang tot alle hybride functies van de auto, zodat je de elektrische aandrijving optimaal kunt benutten. Op het scherm controleer je onder andere het laadniveau van de accu’s, programmeer je de laadsessies en zoek je gemakkelijk het dichtstbijzijnde oplaadpunt. Daarnaast biedt de Renegade 4XE een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen. Ruim zestig systemen zorgen voor allround bescherming voor alle inzittenden. Denk hierbij aan rijbaanassistentie, dodehoekbewaking, preventieve botswaarschuwing en meer. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte situaties op de weg. 

DE UITVOERINGEN VAN DE JEEP RENEGADE 4XE

De Jeep Renegade 4XE is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, namelijk de Limited en de Trailhawk. 

DIRECT RIJDEN IN EEN JEEP RENEGADE 4XE?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Bekijk onze voorraad Plan een proefrit
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepModellenJeep Renegade 4XE

Heb je een vraag?