Jeep Renegade 4xe

Jeep Renegade

Het echte avontuur wacht

De Renegade 4xe combineert de fenomenale prestaties van de gloednieuwe hybride 4×4-aandrijflijn met stijlvolle exterieur- en interieurdetails die hem een stoere, stedelijke uitstraling geven. Met zijn toptechnologie op het gebied van rijassistentie en veiligheid is hij optimaal op alle uitdagingen van het hedendaagse verkeer voorbereid.

Net als elke andere Renegade brengt de nieuwe Jeep® Renegade 4xe u overal waar u naartoe wilt. En net als zijn conventionele tegenhanger weet hij met zijn stoere looks ook overal waar hij komt de aandacht op zich te vestigen.

Met zijn royale bagageruimte en talloze ingenieuze opbergmogelijkheden overal in het interieur, heeft de nieuwe Jeep® Renegade 4xe aan ruimte geen gebrek. Dat betekent dat u alles kunt meenemen wat u nodig heeft voor de activiteiten die u ermee wilt ondernemen.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

*De technische specificaties zijn gebaseerd op de standaarduitrusting van de Jeep Renegade.

Bekijk onze voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeJeepModellenJeep Renegade

Heb je een vraag?