Nu vanaf
€ 85.150,-

Jeep Wrangler 4XE

Vol technologie waar je leven om vraagt

De nieuwe 4xe Plug-in Hybrid Electric-modellen van Jeep maken gebruik van een benzinemotor die de voorwielen aandrijft in combinatie met een elektromotor op de achteras. Ontdek zelf de voordelen van dit revolutionaire 4×4-systeem dat lage verbruiks- en emissiewaarden koppelt aan verder verbeterde rijeigenschappen, zowel op de weg als in het terrein.

Wrangler 4xe

De Jeep® Wrangler 4xe slaat een geheel nieuwe weg in naar de toekomst en heeft alle legendarische mogelijkheden en vrijheden waar het merk bekend om staat, nu met een plug-in elektrische boost die het avontuur naar nieuwe plaatsen brengt. Het is een hybride innovatie zonder compromissen, en heeft alles op alles gezet om maximaal plezier te bieden.

Pure kracht

Klim over moeilijke hindernissen en ga in een sensationele 6 seconden van 0-100km/h. Een plug-in hybride turbomotor geeft de Wrangler 4×4 een indrukwekkend vermogen van 375 pk en een direct koppel van 640nm voor hartverwarmende prestaties in het terrein en op de weg.

Geniet van de vrijheid

Trek erop uit en trotseer het ruige terrein. De elektrische boost geeft je de vrijheid om op elk avontuur nieuwe afstanden af te leggen. Voel je meer één met de natuur. Met de stille elektrische modus kan je echt genieten van de bezienswaardigheden en geluiden om je heen.

 

Bekijk onze voorraad
Onze voorraad
HomeJeepModellenJeep Wrangler 4XE

Heb je een vraag?