Nu vanaf
€ 88.721,-

Jeep Wrangler 4XE

DE NIEUWE JEEP WRANGLER 4XE PLUG-IN HYBRID

De Jeep Wranger is een echt icoon die altijd met zijn tijd is meegegaan. Indrukwekkend om te zien, nog indrukwekkender om in te rijden. De nieuwe 4XE uitvoering is duurzaam en efficiënt, zonder ook maar iets van zijn authentieke Jeep-DNA te verliezen. Hij biedt alles wat de Wrangler al de bieden had, en meer. Geavanceerde en milieuvriendelijke premiumtechnologie zorgt voor absolute stilte en vrijheid. Ervaar nóg meer rijplezier op de openbare weg en bereik een nieuw niveau van de Jeep terreincapaciteiten.

DE DUURZAME KRACHT VAN DE WRANGLER 4XE

Dat je in deze hybride uitvoering van de Jeep niet hoeft in te leveren op prestaties blijkt wel uit zijn enorme kracht. Het tegendeel is zelfs het geval. Dankzij het koppelen van twee elektromotoren en een 2.0 liter turbobenzinemotor, heeft de Wrangler 4XE een gecombineerd vermogen van 380 pk (280kW) en een gecombineerd koppel van 637 Nm. Klim moeiteloos over moeilijke hindernissen en ga in een sensationele 6,5 seconden van 0-100km/h. Deze aandrijflijn optimaliseert het brandstofverbruik en biedt de mogelijkheid om de meeste dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen, met een actieradius tot 50 km*. 

* Volgens WLTP-homologatiecyclus. Maximale bereikwaarden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke geselecteerde rijmodus, aanbevolen laadfrequentie, weersomstandigheden en gebruik van accessoires

100% HYBRIDE, 100% WRANGLER-DNA

De Jeep Wrangler is gerust legendarisch te noemen. Vanaf het moment dat hij op de markt kwam is hij enorm geliefd én is hij altijd meegegaan met zijn tijd. Met de nieuwe 4XE Plug-in Hybrid is hij nu geëvolueerd tot een innovatieve plug-in hybride zonder ook maar iets kwijt te raken van zijn oorspronkelijke kwaliteiten: ongeëvenaarde kracht, een iconisch design en een onverminderd sterke drang naar avontuur. En na zo’n avontuur, hoef je niet bang te zijn om met vieze schoenen in te stappen. De Wrangler heeft namelijk een afspoelbaar interieur, met een rubberen beschermingskap voor het infotainmentscherm, watervaste bekleding en afwateringspluggen in de vloer. Kortom, met de Wranger 4XE ben je op álles voorbereid. 

DE WRANGLER 4XE DENKT MET JE MEE

De ruim 65 actieve én passieve veiligheidsvoorzieningen zorgen dat je altijd optimaal beschermd bent, ook tijdens offroad avonturen. Hij bevat onder andere blind spot monitoring, inclusief rear cross path detection, waarmee je wordt gewaarschuwd als er een voertuig aankomt vanuit een onverwachte hoek. Alle uitvoeringen beschikken daarnaast over parkeersensoren voor en achter, inclusief een achteruitrijcamera. De Rubicon beschikt bovendien over de nieuwe front off-road camera. Deze biedt optimaal zicht op wat er vóór de auto gebeurt, ideaal op ruw terrein en praktisch tijdens een lastige parkeermanoeuvre.

DE UITVOERINGEN VAN DE JEEP WRANGLER 4XE

De Jeep Wrangler 4XE is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk de Sahara en de Rubicon.

DIRECT RIJDEN IN EEN JEEP WRANGLER 4XE?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Bekijk onze voorraad Plan een proefrit
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeJeepModellenJeep Wrangler 4XE

Heb je een vraag?