De exclusieve Jeep Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid Launch Edition 21 februari 2022

Deze schitterende Jeep Grand Cherokee Launch Edition schittert over de wegen met maar liefst 380 pk, 637 Nm en kan tot wel 51 km elektrisch rijden. De Jeep’s line up is nu geëlektrificeerd. De vijfde generatie van de meest bekroonde SUV ooit heeft een volledig nieuw interieur, architectuur, geavanceerde technologieën waaronder het vier 10’’ digitale display, U-connect 5-systeem en een superieure luxe en comfort.

Meest onderscheiden SUV ooit

Deze auto mag zichzelf tot een van de meest onderscheiden SUV’s ooit noemen. Dit komt door de nieuwe architectuur, 4xe plug-in hybride aandrijflijn, een nieuwe koetswerkdesign en een nieuw hoogwaardig interieur.

Uitgerust met ultramoderne systemen, is de Jeep Grand Cherokee ontworpen om comfort, luxe, veiligheid en rijdynamiek te bieden. De Quadra-Drive II 4×4-aandrijfsystemen, Quadra-Lift luchtvering en het Selec-Terrain tractiemanagementsysteem – met keuze uit vijf rijmodi: Auto, Snow, Sand/Mud, Rock en Sport – zorgen ervoor dat de Grand Cherokee ook de legendarische 4×4-mogelijkheden van het merk Jeep garanderen.

Volledig uitgerust

De zeer compleet uitgeruste SUV biedt een maximaal pakket aan standaard opties. De gepolijste lichtgewicht lichtmetalen velgen meten 21’’ – voor het eerst op een Grand Cherokee – en versterken de bredere spoorbreedte, terwijl het diamantzwarte dak in contrast met de carrosserie de verlaagde lijn definieert en de achterspoiler benadrukt.

Het model is verkrijgbaar in een van de vier kleuren: Diamond Black, Bright White, Velvet Red, Baltic Grey, allemaal met een zwart dak en verfraaid met details in platinachroom.

De passagiers voorin hebben een eigen, exclusief 10,25-inch interactief display. De Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition is ook uitgerust met het 950 watt McIntosh-geluidssysteem met 19 luidsprekers. De nieuwe Grand Cherokee heeft meer hightech-specificaties dan ooit. De Exclusive Launch Edition wordt standaard geleverd met de nieuwe Level 2 (L2) Active Driving Assist – waarbij bestuurders nog steeds hun handen aan het stuur en de ogen op de weg moeten houden – het nieuwe 10-inch Head-up Display (HUD) in kleur in de voorruit, een exclusief scherm voor de voorpassagier voor navigatie, camerabeeldweergave en entertainment en de nieuwe digitale achteruitkijkspiegel. Ook zijn er full-LED-koplampen en Park Assist, een nachtzichtcamera en full speed forward collision warning met detectie van voetgangers en fietsers. Ook is een achteruitcamerasproeier aangebracht om het zicht te optimaliseren.

De Jeep Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition is de meest complete, luxe, duurzaamste, veiligste en best presterende Grand Cherokee ooit.

Binnenkort meer informatie!

 

Jeep Grand Cherokee Launch Edition 2

HomeJeepNieuwsDe exclusieve Jeep Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid Launch Edition

Heb je een vraag?