Gelimiteerde Jeep® Compass Night Eagle Liberty Edition 21 juli 2020

Nederland viert 75 jaar vrijheid. Om dat te vieren, introduceert Jeep® de gelimiteerde Jeep Compass Night Eagle Liberty Edition.

De rol die de Jeep® modellen 75 jaar geleden hebben gespeeld om onze vrijheid te krijgen is bekend. Het waren volgens de meeste hoge officieren één van de vijf belangrijkste uitrustingstukken om de oorlog te winnen, zo schreef generaal Dwight D. Eisenhower. Om die vrijheid te vieren komt Jeep® met een speciale versie van de Compass. Deze is exclusief voor de Nederlandse markt bestemd is. De Jeep® Compass Night Eagle Liberty Edition komt in een beperkte oplage van slechts 100 stuks naar ons land.

Exterieur details

Misschien wel het meest in het oog springend is de speciaal voor deze versie ontworpen badge, waarin duidelijk het logo van het Nationaal Comité 4 en 5 is mei verwerkt. Deze draagt de Compass trots als een ere medaille. De elegante uitstraling dankt de Compass mede aan het in zwart uitgevoerde dak, de zwarte dakrails, portierhandgrepen, 19” lichtmetalen velgen, typerende 7-sleufs grille en zelfs het Jeep-logo is in zwart uitgevoerd. Om het sierlijke effect te versterken zijn de sierlijsten rond de mistlampen -met adaptieve bochtverlichting- en ramen uitgevoerd in hoogglans zwart.

Interieur details

Ook in het interieur worden de zwarte accenten doorgevoerd in bijvoorbeeld het console en de stof/techno lederen bekleding van de stoelen die voorzien zijn van een 4-voudig verstelbare lendensteun. De passagiersstoel kan worden neergeklapt waardoor deze dient als tafel. De sfeer in het interieur kan worden aangepast met de LED-ambianceverlichting en de automatische dualzone airconditioning. Apple Carplay™ en Android Auto™ werken harmonieus samen met het 8,4-inch touchscreen van het Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem waarop tevens het beeld van de ParkView® achteruitrijcamera te zien is.

1.750 kg trekgewicht

De nieuwe Compass is tevens een uitstekend antwoord op de vraag naar goede trekauto’s. CBS statistieken tonen aan dat zo’n 5,5 miljoen mensen per jaar met auto en aanhanger van hun vakantie genieten. De nieuwe Compass biedt op beide motoren een maximaal trekgewicht van 1.750 kg.

Prijzen en private lease

De Jeep® Compass Night Eagle Liberty Edition is leverbaar met 2 turbobenzinemoren. De 130 pk variant is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak en de 150 pk aan een automatische DDTC versnellingsbak.

Prijzen beginnen bij respectievelijk € 35.900 en € 38.500 en worden net als iedere door een officiële FCA-dealer in Nederland nieuw verkochte Jeep, geleverd met 5 jaar kilometervrije fabrieksgarantie inclusief vijf jaar mobiliteitsgarantie.
Er is al een Jeep Compass vanaf € 31.900 en private lease kan al vanaf € 449,- o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De Jeep® Compass Night Eagle Liberty Edition staat bij ons in de showroom. Bij al onze vestigingen worden alle eisen omtrent gezondheid in acht genomen. De showrooms kunnen dus veilig worden bezocht.

Jeep Compass Night eagle liberty edition

HomeJeepNieuwsGelimiteerde Jeep® Compass Night Eagle Liberty Edition

Heb je een vraag?