Jeep BTW vrij weken 6 augustus 2019

Met de Jeep Compass voelt u zich altijd vrij om te gaan en staan waar u wilt. Vrij om nieuwe avonturen aan te gaan en vrij om nieuwe wegen in te slaan. Kortom, al het comfort wat u van een SUV wenst met het herkenbare design en karakter van Jeep.

Wilt u ook vrij zijn van BTW? Profiteer van tijdens de BTW vrij weken van deze mooie actie! Bekijk onze voorraad of kom langs in onze showrooms.

 

De actie is geldig van 1 augustus t/m 30 september 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw model. De actie “BTW vrij” is van toepassing op een geselecteerde voorraad van de Jeep® Compass. BTW vrij is 17,35% voordeel op de prijs exclusief BTW, BPM en afleverkosten. De waarde van de BTW van de auto, inclusief opties af fabriek, wordt op de factuur in mindering wordt gebracht. In de prijslijst kunt u het exacte bedrag per versie zien en/of berekenen. De actie is niet geldig op accessoires. De fiscale waarde wordt niet aangepast en is overeenkomstig de prijslijst. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen.

 

HomeJeepNieuwsJeep BTW vrij weken

Heb je een vraag?