Jeep Gladiator 27 januari 2020

Er zal nooit iets opwindender zijn dan de compleet nieuwe Jeep Gladiator. Het is ontworpen om een echte pick-up truck te zijn, ondersteund door een ongelofelijke 4×4 capaciteit. Jeep Brand Gladiator is bereid om u naar de verste uithoeken van de aarde te brengen.

Jeep Gladiator voor ruw terrein

De toegankelijke, gecoördineerde Trailer Brake controller van de Gladiator geeft de aanpasbare remcapaciteit aan de elektrische remmen van uw trailer. Met deze capaciteit kunt u met zekerheid achteruitrijden en stoppen. De Parkview Achteruitrijcamera toont een dynamische wielgrip en belicht een toegankelijke 4X trailer hef inrichtingszoom. Vandaar dat de regel van de dynamische overbelasting u in staat stelt om de truck met een aanhangwagen nauwkeuriger af te stellen.

Jeep Gladiator achterkant

 

 

 

 

 

Extra ruimte voor laadvermogen

De gladiator is uitgerust met een volledig stalen, 5-voets 5-voets lattenbodem met een drievoudige achterwand en LED-laadverlichting. Hij is voorbereid op een beter toegankelijk laadvermogen. Het toegankelijke opklapbare tonneaubed biedt aanpasbaarheid en meer ruimte. Ongeacht wat u laadt, de toegankelijke tonneau zal de buitenkant van de bedliner bedekken voor een uitstekende veiligheid en sterkte.

De 4×4 aandrijving

Jeep Gladiator Footing is een kras als u in modder gaat ravotten met het doel dat elk wiel de pick-up truck vooruit probeert te rijden. Jeep Gladiator 4×4 garandeert dat de juiste band voet aan de grond krijgt wanneer het nodig is. Terwijl de Trail Rated Jeep Gladiator een hoge luchttoevoer en speciale waterbevestiging bevat. Het helpt u om door beekjes, stroompjes en dieptes tot 30-inch te komen. Vanwege de nauwkeurigheid van de besturing en de verbeterde wielbases, kan de Gladiator snel ronddraaien in beperkte ruimtes en zich verplaatsen rond rotsen, boomstammen of moeilijke situaties.

 

Jeep Gladiator met boot

 

 

 

 

Jeepmotor en andere specificaties

Door het hoge niveau van de aanduiding blijven alle vier de banden op de grond gegarandeerd stabiel en vergrendeld. De 3.6L v6 motor zorgt ervoor dat de Jeep Gladiator in beweging blijft.

Bovendien is hij uitgerust met een Segment-Exclusive, toegankelijke, aan de voorzijde georiënteerde Trail Off-Road Camera. De camera helpt bij het navigeren in ruw terrein. De camera wijst de weg voor de banden en helpt u bij het kiezen van de beste lijn. In geval van belemmering kunt u met een ingebouwde sproeier eventuele modderspetters van de camera verwijderen.

De OFF-ROAD+ en Assen

Wat er ook gebeurt, de Gladiator stelt u in staat om uw ervaring te optimaliseren met Off-Road+. Met een druk op de knop kunt u de focus van het gaspedaal en de transmissie wijzigen.

Daarnaast heeft de standaard brute Dana 44 zeer sterke voor en achter assen op de Gladiator. Deze extra dikke cilinders zorgen voor kwaliteit, onbuigzaamheid en stevigheid. Standaard benodigdheden zoals de hardcore geproduceerde voor- en achterbanden zijn ideaal voor ruw terrein.

Jeep Gladiator aanzichten

 

 

 

 

 

Onderscheidingen

De Jeep Gladiator is uitgeroepen tot ‘2020 Noord-Amerikaanse truck van het jaar’

 

HomeJeepNieuwsJeep Gladiator

Heb je een vraag?