Jeep Miles mobiliteitsoplossing: Het nieuwe betalen naar gebruik, zonder aanbetaling 22 juni 2020

Jeep® introduceert samen met Leasys een ‘pay per use’ private lease contract. Bij Jeep Miles zijn de tarieven gebaseerd op een vast laag maandbedrag en een variabele vergoeding. Deze vergoeding is berekend op basis van het aantal gereden kilometers door de klant. Dit zorgt ervoor dat een aanbetaling niet nodig is.

Leasys, de aanbieder van mobiliteitsdiensten van FCA Bank, introduceert nu ook in Nederland zijn “pay per use” private lease formule ‘Jeep Miles’. Het is een private leasecontract van 60 maanden waarbij geen aanbetaling plaats hoeft te vinden. De tarieven zijn gebaseerd op een vast laag maandbedrag en een variabele vergoeding. Deze wordt berekend op basis van het aantal door de klant gereden kilometers. Een in het voertuig geïnstalleerde ‘T-Box Mopar Connect’ maakt het mogelijk om de effectieve kilometerstand van de klant te volgen, hierin staat de privacy van de klant voorop. In het proces is hier ook heel veel aandacht naar toe gegaan om uw privacy te waarborgen.

Hoe werkt het?

U betaalt maandelijks een vast laag maandbedrag voor de Jeep van uw keuze. Zodra u gebruikmaakt van de auto, gaat u voor de gereden kilometers betalen. Jaarlijks zijn 500 kilometer gratis inbegrepen bij uw contract. Jeep Miles biedt u mobiliteit op een flexibele manier. Ontdek zelf alle voordelen van Jeep Miles en maak gebruik van de echte Pay-Per-Use mobiliteitsoplossing.

Jeep Miles - hoe werkt het

Keuze uit twee pakketen

Jeep Miles is verkrijgbaar op alle uitvoeringen van de Jeep Renegade en Compass. Er is keus uit twee pakketten; Standaard en Plus. Bij Standaard zijn onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, wa-casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer (72 uur) inbegrepen. Het Plus pakket is aangevuld met een lager eigen risico, vervangend vervoer (24 uur), inzittenden schadeverzekering, rechtsbijstandverzekering en all season banden.

Jeep miles standaard pakket

Jeep Miles is eenvoudig via de Jeep-dealer af te sluiten. De vaste kosten beginnen bij € 272 voor de Renegade en € 346 voor de Compass. Wat betreft de kilometerkosten, deze worden belast volgens een pakket afhankelijk tarief. Jaarlijks zijn 500 kilometer vrij van heffing, wat neerkomt op een totaal van 2.500 “gratis” kilometers gedurende de totale looptijd. Voor het Standaard Jeep Miles pakket wordt een tarief gehanteerd van € 0,15 p/km. Bij Jeep Miles Plus geldt een tarief van € 0,24 p/km. Deze variabele vergoeding komt bovenop het vaste maandbedrag en zal op maandelijkse basis worden afgerekend.

Jeep miles plus pakket

Interesse? Neem contact op!

Spreekt de nieuwe mobiliteitsoplossing van Jeep u aan en heeft u interesse hierin? Schroom niet en neem contact met ons op. Een van onze verkoopadviseurs hebt u graag verder om ervoor te zorgen dat u de beste mobiliteit krijgt tegen de beste prijs! Hieronder vindt u onze contactgegevens:

  • Telefoonnummer: 078 – 681 27 00
  • Emailadres: info@zeeuw.nl
  • Whatsapp: 078 – 303 29 13
HomeJeepNieuwsJeep Miles mobiliteitsoplossing: Het nieuwe betalen naar gebruik, zonder aanbetaling

Heb je een vraag?