Lancering Jeep Wrangler 4xe exclusieve”First Edition” – nu bestelbaar 26 januari 2021

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride* kan nu al als exclusieve “First Edition” besteld worden via een speciale pre-booking website. De meest milieuvriendelijke en capabele Wrangler ooit wordt halverwege dit jaar bij de Nederlandse Jeep-dealer verwacht en is net als alle andere Jeep modellen de enige jeep die zich Jeep® mag noemen.

Gelimiteerde exclusieve “First Edition”*

Met de komst van de nieuwe Wrangler 4xe introduceert Jeep® de meest capabele, technisch meest geavanceerde en milieuvriendelijkste Wrangler ooit. Nederland is samen met slechts 7 andere Europese landen het eerste land waar de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe al besteld kan worden. Met slechts een paar muisklikken op de speciale website  maak je snel jouw interesses kenbaar, zonder een aanbetaling te hoeven doen. De toepassing van Plug-in Hybridetechnologie transformeert de Wrangler in een Jeep die respectvol is voor het milieu en geschikt is voor dagelijks gebruik dankzij de elektromotor en zijn emissievrije aandrijving. Ook op en in het ruigste terrein is hij niet te stoppen dankzij de onmiddellijke beschikbaarheid van koppel en de verbeterde prestaties. Dit is te danken aan de combinatie van twee krachtbronnen: turbobenzine- en elektrisch.

Bestelling enkel via het speciale webplatform

De eerste Plug-in Hybride Wrangler 4xe is als exclusieve en zeer compleet uitgeruste “First Edition” versie te bestellen via de speciale website. Deze hypermoderne oer-Jeep zit boordevol techniek, rij-en veiligheidshulpsystemen. Een easyWallbox voor thuisladen, een Meenekes-laadkabel voor publiek laden, een “Cargo Organiser” in de bagageruimte en een autohoes worden ook allemaal standaard meegeleverd.

De meest geavanceerde Wrangler aller tijden

Dankzij het koppelen van twee elektromotoren, een hoogspanningsbatterij, een high tech 2.0 liter turbobenzinemotor èn de automatische TorqueFlite achttraps-automatische transmissie, heeft de Wrangler 4xe een gecombineerd vermogen van 380 pk (280kW) en 637 Nm aan koppel*. Dit is de meest geavanceerde aandrijflijn die ooit op de Wrangler is gemonteerd. Het optimaliseert het brandstofverbruik, neemt actieradiusangst weg èn biedt de mogelijkheid om de meeste dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen, met een actieradius tot 50 km **. De elektrische aandrijflijn is ook perfect geïntegreerd in het 4×4-systeem, waardoor de offroad-prestaties van de Wrangler 4xe naar een nog hoger niveau worden getild.

Complete standaarduitrusting en met specifieke esthetische kenmerken

De Wrangler 4xe “First Edition” is leverbaar in de drie kleuren: Black (zwart), Granite Crystal (grijs) en Bright White (wit). Het nieuwe model wordt ook geleverd met nieuwe rijmodi: Hybrid, Full Electric, E-save en specifieke functies voor geëlektrificeerd rijden. Opties om alle instellingen te regelen en laadschema’s te programmeren vanaf de Hybrid-pagina’s op het radiodisplay behoren ook tot de standaarduitrusting. Daartoe behoren ook 18 inch wielen, full-LED koplampen, ‘hard cover’ voor het reservewiel, 8.4-inch Uconnect NAV touchscreensysteem, stoelverwarming en een 7 inch TFT-scherm waarop de batterijstatus en actieradius (elektrisch en hybride) te zien zijn.

Standaard veiligheidssystemen zijn onder meer adaptieve cruise control, Forward Collision Warning Plus, Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path Detection, Auto High Beam- functie op de koplampen (voorkomt verblinding van tegenliggers) achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter.

Met de eveneens meegeleverde Mopar Easy Wallbox kan thuis geladen worden volgens een plug & play principe en werkt standaard met 2,3kW vermogen (in geval van een 10Amp thuisinstallatie). De Wallbox kan met maximaal 7,4kW vermogen werken. Hiertoe is aanpassing door een specialist van de thuisinstallatie naar 32Amp nodig en wordt uiteraard een snellere laadtijd mogelijk. In slechts 2 uur kan de accu dan al 80% geladen zijn.

De nieuwe, meest capabele, technisch meest geavanceerde en milieuvriendelijkste Wrangler ooit staat vanaf medio dit jaar bij de Nederlandse jeep-dealer. De Exclusieve “First Edition” is er vanaf € 80.990. En net als iedere andere Jeep, is ook de Wrangler 4xe de enige jeep die zich ook echt een Jeep® mag noemen.

 

Interesse?

Bekijk hier onze voorraad Jeep Wrangler 4xe

Voorraad Jeep Wrangler 4xe
HomeJeepNieuwsLancering Jeep Wrangler 4xe exclusieve”First Edition” – nu bestelbaar

Heb je een vraag?