Nog avontuurlijker, de nieuwe Jeep Avenger 4XE 10 juni 2024

De gloednieuwe Avenger 4XE, een belangrijke toevoeging aan het groeiende portfolio van Jeep. Met zijn geavanceerde technologie en iconische ontwerp zet de Avenger 4XE een nieuwe standaard in de wereld van compacte elektrische SUV’s.

Onderscheidend Design De Avenger 4XE behoudt de kenmerkende robuustheid van Jeep, met een strak en modern design dat zowel esthetisch aantrekkelijk als aerodynamisch efficiënt is. Het voertuig is uitgerust met de nieuwste LED-verlichtingstechnologie, een opvallende grille en off-road lichtmetalen velgen die bijdragen aan zijn stoere uitstraling.

Geavanceerde Technologie en Veiligheid De Jeep Avenger 4XE zit boordevol innovatieve technologieën, waaronder een 10,25-inch touchscreen infotainmentsysteem dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto. Bovendien beschikt de SUV over een scala aan geavanceerde veiligheidssystemen zoals adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en automatische noodremmen, waardoor elke rit niet alleen comfortabel maar ook veilig is.

Duurzaam en Milieuvriendelijk Naast zijn indrukwekkende prestaties legt de Avenger 4XE de nadruk op duurzaamheid. Het interieur is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen, en het voertuig is uitgerust met een regeneratief remsysteem dat helpt om energie terug te winnen tijdens het rijden.

Beschikbaarheid en Prijs De Jeep Avenger 4XE is vanaf eind 2024 beschikbaar in Nederland. Klanten kunnen kiezen uit verschillende uitrustingsniveaus en optiepakketten om het voertuig naar hun persoonlijke voorkeur aan te passen.

Toekomstgerichte Mobiliteit Christian Meunier, CEO van Jeep, zei: “De lancering van de Avenger 4XE is een belangrijke mijlpaal voor Jeep. Dit model combineert onze legendarische capaciteiten met de nieuwste hybride technologieën, en vertegenwoordigt onze toewijding aan een duurzame en emissievrije toekomst.”

Met de introductie van de Avenger 4XE versterkt Jeep zijn positie als een pionier in de elektrificatie van SUV’s en biedt het consumenten een krachtig, milieuvriendelijk alternatief dat geen concessies doet aan prestaties of stijl.

HomeJeepNieuwsNog avontuurlijker, de nieuwe Jeep Avenger 4XE

Heb je een vraag?