Winactie: de nieuwe LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler 22 januari 2021

Het merk Jeep® en de LEGO Groep hebben het nieuwste LEGO® Technic™ model onthuld, de unieke Jeep Wrangler Rubicon. Deze eerste Jeep LEGO SUV – de Jeep Wrangler LEGO Technic – is ontworpen om de iconische look, het ontwerp en de legendarische off-road capaciteiten van het huidige voertuig na te bootsen en is klaar voor elk groots avontuur.

De Lego Technic Jeep Wrangler

Het nieuwe model van deze krachtige SUV biedt een spannende bouwervaring voor LEGO-fans van alle leeftijden. Dit komt door de krachtige 4×4-systemen, de robuste banden, de opklapbare achterbank en de klassieke grille met zeven sleuven in de LEGO Technic-configuratie te herscheppen.

Zodra de bouw is voltooid, kunnen de bouwers hun eigen off-road avonturen creëren met dit functionele, bestaande uit 665 onderdelen, model. Een met knoppen bediend voorstuursysteem en een krachtige scharnierende asvering zorgen ervoor dat het model verschillende hindernissen kan doorstaan. Het kleurenpalet – geel en zwart – is boeiend in actie of statisch in expo.

Het ontwerp

“De Jeep Wrangler is een icoon in de off-road wereld”, zegt Lars Thygesen, ontwerper bij LEGO Technic. “De Rubicon-versie heeft veel van de iconische details die 4×4-fans over de hele wereld waarderen, dus het was voor mij belangrijk om zoveel mogelijk van de authentieke kenmerken van het echte voertuig in de replica van LEGO Technic te verwerken. Ik hoop dat zowel LEGO-fans als autoliefhebbers alle aspecten zullen waarderen, inclusief het ontwerp van de vering, de lier en de cabriolet die we samen met het getalenteerde Jeep-ontwerpteam hebben ontwikkeld. »

Samenwerking LEGO Groep

“Met een 80-jarig erfgoed dat over de hele wereld geprezen wordt, zijn onze eigenaars, fans en aanhangers letterlijk met ons opgegroeid,” zei Christian Meunier, President van het Jeep-merk. “Onze samenwerking met de LEGO Groep biedt de fans van onze modellen opnieuw de mogelijkheid om hun passie voor de Jeep Wrangler te delen, een wereldwijd icoon voor de automobielindustrie dat staat voor plezier, vrijheid en avontuur in alle vrijheid. »

Vreugde en inspiratie

“Vraag het elke eigenaar van een Jeep Wrangler en ze zullen je vertellen dat hun voertuig slechts een grotere versie is van dit nieuwe LEGO-pakket,” zei Mark Allen, de ontwerpdirecteur van de Jeep. “Het ontwerp van de Jeep Wrangler maakt het mogelijk om hem uit elkaar te halen, de deuren te sluiten, te herconfigureren, nieuwe onderdelen toe te voegen die door ons Mopar-team zijn ontwikkeld, en hem vervolgens weer in elkaar te zetten. Deze Jeep Wrangler LEGO Technic zou een nieuw niveau van vreugde moeten brengen aan onze Jeep-liefhebbers en de toekomstige ontwerpers van het merk moeten inspireren. »

Winactie

Door de roerige tijden waar wij ons nu allemaal in bevinden, vinden wij het tijd voor iets leuks, iets positief, even iets anders waarmee je je deze dagen kan bezighouden! En wij hebben daar de perfectie oplossing voor gevonden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want laten we eerlijk zijn, het scrollen door social media, het liken van berichten en series kijken is natuurlijk hartstikke leuk, maar zelf iets in elkaar zetten waar je trots op kunt zijn dat is nog veel leuker! 𝗗𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 lego 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗝𝗲𝗲𝗽 𝗪𝗿𝗮𝗻𝗴𝗹𝗲𝗿 𝟰𝘅𝟰 𝗴𝗲𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗷𝗶𝗷 𝗸𝗮𝗻 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻!

Ga naar onze instagram of facebook en doorloop de volgende stappen:

  1. Like de post en volg ons op Facebook (Zeeuw Automotive) en Instagram (@Zeeuw_automotive)
  2. Voor nog meer kans, deel de post in je verhaal
  3. Laat onder de post weten wie jouw LEGO®️ bouwbuddy is en waarom jullie deze Jeep Wrangler verdienen!

Instagram Zeeuw Facebook Zeeuw

HomeJeepNieuwsWinactie: de nieuwe LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler

Heb je een vraag?