WINACTIE: Special Edition Buzzy skelters van Jeep 20 mei 2021

De BERG Buzzy, de innovatieve driewieler van BERG met vier wielen! Door het vierde wiel is de Buzzy ongekend stabiel.

Laat uw kind dromen, doen en beleven op een échte Jeep®! De beide Jeep® Buzzy skelters zijn echte off-road sensaties. De samenwerking met het Amerikaanse merk Jeep resulteerde in deze bijzonder stoere en unieke uitvoeringen van de BERG Buzzy skelters. Wij hebben twee Special Edition Jeep Buzzy Skelters, waar u er een van kan winnen! Scrol naar beneden en lees hoe je mee kan doen aan deze unieke winactie!

Dit maakt de Jeep Buzzy skelters zo avontuurlijk

Altijd stabiel door het vierde wiel

Een Buzzy skelter staat bijzonder stabiel op de grond dankzij de vier wielen en de schommelas. Hierdoor kan de skelter eenvoudig op oneven terrein rijden, terwijl toch alle vier de wielen contact houden met de grond. Dat maakt de Buzzy skelter een meer stabiele optie om te leren rijden dan bijvoorbeeld een driewieler.

Alle drie de Buzzy skelters zijn voorzien van  Eva fluisterbanden (kunnen niet lek). Deze banden hebben meer profiel voor extra grip als je buiten rijdt.

BERG Buzzy vs driewieler

Bij een driewieler zitten de trappers vast aan het voorwiel, dit is gelukkig niet zo bij de Buzzy skelter! Hierdoor kan je lekker, veilig en snel (weg)rijden.

 

Aanpasbaar op je lichaamslengte

De Buzzy Jeep groeit met het kind mee. BERG geeft een adviesleeftijd op van 2-5 jaar, maar in de praktijk hangt dit vooral af van de lichaamslengte van uw kind. Dankzij het verstelbare stuur (omhoog en naar beneden) en zadel wat voorzien is van een handgreep (naar voren en naar achteren verstelbaar) heeft een kind meerdere jaren plezier van de Buzzy. Daarnaast geeft BERG een maximaal gebruikersgewicht op van 30 kilo.

Goed om te weten is dat alle Buzzy skelters functiegarantie hebben van maar liefst 5 jaar. Als je dus een BERG Skelter hebt dan kan je naar de website gaan en daar de skelter registeren om zo gebruik te maken van de garantie!

 

Super makkelijk te berijden door direct drive

Het direct drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met de Buzzy scheur je door plassen, ploeg je over zandvlaktes, race je over het asfalt en trotseer je bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!

 

 

Standaard voorzien van

De stoere Jeeps zijn standaard voorzien van zwarte 8 inch velgen met speciale offroad banden, aanpasbaar zadel en 1 KinderKracht vermogen. De sportieve Fiat is daarentegen voorzien van rode 8 inch sportvelgen, aanpasbaar zadel en heeft ook 1 KinderKracht aan vermogen.

WINACTIE

Door de roerige tijden waar wij ons nu allemaal in bevinden, vinden wij het tijd voor iets leuks, even iets positief! En wij hebben daar de perfectie oplossing voor gevonden.

Wij hebben twee Special edition Jeep Buzzy Skelters (t.w.v €155,-), beter bekend als de Firecracker Red Jeep Rubicon en de Sarge Green Jeep Sahara. En deze kan u winnen!

Wat moet u hiervoor doen?

  1. Volg Zeeuw Automotive op Facebook en Instagram
  2. Like de post en tag 3 vrienden onder dit bericht
  3. Deel het bericht, voor nog meer WIN kans!

Op Dinsdag 25 Mei maken wij de winnaar bekend! Namens heel Zeeuw Automotive wensen wij iedereen heel veel succes.

 

 

HomeJeepNieuwsWINACTIE: Special Edition Buzzy skelters van Jeep

Heb je een vraag?