Werkplaats

Bij Zeeuw Automotive staat u als klant centraal, wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Ook op het gebied van onderhoud staan wij volledig voor u klaar om uw Jeep van het nodige onderhoud te voorzien, zodat u weer veilig de weg op kan met een auto waar u op kunt vertrouwen!

Wij beschikken over het officiële After-Sales dealerschap van de merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, BRUTE en DS Automobiles.

Onze monteurs zijn liefhebbers van techniek en blinken dankzij hun sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie uit in kwaliteit en service. Ook uw auto wordt door onze specialisten graag onder handen genomen. Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. In onze werkplaats houden we auto’s van onze merken en bouwjaren in een uitstekende conditie. Onze monteurs zijn liefhebbers van techniek en blinken dankzij hun sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie uit in kwaliteit en service. Ook uw auto wordt door onze specialisten graag onder handen genomen. Wij bieden u 24 uur per de dag de mogelijkheid om online een werkplaatsbezoek in te plannen.

Uiteraard hebben wij ook vervangend vervoer beschikbaar. Reserveer deze wel bij het maken van de afspraak. Blijft u in de buurt? Dan staat er een gratis leenfiets voor u klaar !

Direct een afspraak inplannen? Dat kan met onderstaande online werkplaatsplanner! 

HomeJeepOnderhoud & ServiceWerkplaats

Heb je een vraag?