Lancia Ypsilon nu in de showroom! 7 juni 2024

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte nieuwe Lancia Ypsilon vanaf vandaag officieel in de showroom staat. Deze moderne stadsauto combineert de iconische Italiaanse stijl met de nieuwste technologische innovaties, en is nu beschikbaar voor een bezichtiging en proefrit bij Zeeuw Automotive!

Tijdloos Design, Moderne Accenten

De nieuwe Lancia Ypsilon valt meteen op door zijn elegante en verfijnde design. Met een herontwerpen grille, slanke LED-verlichting en een gestroomlijnde carrosserie, belichaamt de Ypsilon de perfecte balans tussen klassieke schoonheid en moderne flair. Het interieur biedt een luxe en comfortabele omgeving met hoogwaardige materialen en een intuïtieve lay-out, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als langere ritten.

Geavanceerde Technologie en Veiligheid

De Ypsilon is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes om elke rit plezierig en veilig te maken. Het geavanceerde infotainmentsysteem met touchscreen biedt naadloze connectiviteit via Apple CarPlay en Android Auto. Daarnaast zijn er diverse rijhulpsystemen beschikbaar, zoals adaptieve cruise control, lane assist en automatische noodremmen, die bijdragen aan een verhoogde veiligheid op de weg.

Duurzaam en Efficiënt

Lancia zet met de nieuwe Ypsilon ook een stap richting een duurzamere toekomst. Naast traditionele benzinemotoren biedt de Ypsilon nu ook een efficiënte hybride aandrijflijn die zorgt voor lagere emissies en een lager brandstofverbruik. Bovendien is de auto vervaardigd met een aanzienlijk aandeel gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan een verminderde ecologische voetafdruk.

Bezoek de Showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Lancia Ypsilon? Bezoek dan vandaag nog de showroom en ervaar zelf de combinatie van stijl, comfort en innovatie. Onze deskundige verkoopadviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte uitvoering die bij uw wensen past.

Speciale Aanbiedingen en Proefritten

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Ypsilon, biedt Lancia exclusieve voordelen voor vroege kopers, waaronder aantrekkelijke financieringsmogelijkheden en inruilpremies. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek waarom de nieuwe Lancia Ypsilon de ideale keuze is voor de moderne stedelijke bestuurder.

Contactinformatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u vrijblijvend langs komen en/of een afspraak maken.

HomeNieuwsLancia Ypsilon nu in de showroom!

Heb je een vraag?