Uniek: deze Special Edition Buzzy skelters van Jeep en Fiat 23 mei 2020

De BERG Buzzy, de innovatieve driewieler van BERG met vier wielen! Door het vierde wiel is de Buzzy ongekend stabiel.

Laat je kind dromen, doen en beleven op een échte Jeep® of Fiat! Waar de beide Jeep® Buzzy skelters echte off-road sensaties zijn, is de Fiat Buzzy juist gestroomlijnd en een ware racer. De samenwerking met het Amerikaanse merk Jeep en het Italiaanse Fiat  resulteerde in deze bijzonder stoere en unieke uitvoeringen van de BERG Buzzy skelters.

Dit maakt de Jeep en Fiat Buzzy skelters zo avontuurlijk

Altijd stabiel door het vierde wiel

Een Buzzy skelter staat bijzonder stabiel op de grond dankzij de vier wielen en de schommelas. Hierdoor kan de skelter eenvoudig op oneven terrein rijden, terwijl toch alle vier de wielen contact houden met de grond. Dat maakt de Buzzy skelter een meer stabiele optie om te leren rijden dan bijvoorbeeld een driewieler.

Alle drie de Buzzy skelters zijn voorzien van  Eva fluisterbanden (kunnen niet lek). Deze banden hebben meer profiel voor extra grip als je buiten rijdt.

BERG Buzzy vs driewieler

Bij een driewieler zitten de trappers vast aan het voorwiel, dit is gelukkig niet zo bij de Buzzy skelter! Hierdoor kan je lekker, veilig en snel (weg)rijden.

Berg vs driewieler

Aanpasbaar op je lichaamslengte

De Buzzy Jeep en Fiat groeien met het kind mee. BERG geeft een adviesleeftijd op van 2-5 jaar, maar in de praktijk hangt dit vooral af van de lichaamslengte van uw kind. Dankzij het verstelbare stuur (omhoog en naar beneden) en zadel wat voorzien is van een handgreep (naar voren en naar achteren verstelbaar) heeft een kind meerdere jaren plezier van de Buzzy. Daarnaast geeft BERG een maximaal gebruikersgewicht op van 30 kilo.

Goed om te weten is dat alle Buzzy skelters functiegarantie hebben van maar liefst 5 jaar. Als je dus een BERG Skelter hebt dan kan je naar de website gaan en daar de skelter registeren om zo gebruik te maken van de garantie!

Berg aanpasbaar

Super makkelijk te berijden door direct drive

Het direct drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met de Buzzy scheur je door plassen, ploeg je over zandvlaktes, race je over het asfalt en trotseer je bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!

Berg direct drive

Goed voor de ontwikkeling

Het schijnt dat kinderen al op jonge leeftijd enorm veel leren van het voortbewegen op een skelter. Zo leert het kind niet alleen om te zitten en zich in evenwicht te houden op een voortbewegend object, maar ook om te trappen, sturen, obstakels te ontwijken en zowel vooruit als achteruit te rijden. Dit alles klinkt natuurlijk heel gemakkelijk, maar voor een kind van 2 tot en met 5 jaar is het combineren van verschillende dingen een serieuze uitdaging. Alle drie de skelters zorgen voor optimaal plezier en geven je kind een leuke uitdaging.

Standaard voorzien van

De stoere Jeeps zijn standaard voorzien van zwarte 8 inch velgen met speciale offroad banden, aanpasbaar zadel en 1 KinderKracht vermogen. De sportieve Fiat is daarentegen voorzien van rode 8 inch sportvelgen, aanpasbaar zadel en heeft ook 1 KinderKracht aan vermogen.

Buzzy skelter accessoires

Naast dat de skelters al zeer compleet zijn, is het ook mogelijk om de Buzzy skelter optioneel te voorzien van de BERG Buzzy skelter aanhanger: de BERG Trailer S.

Berg buzzy aanhanger S

Prijskaartje

De Firecracker Red Jeep Rubicon, de Sarge Green Jeep Sahara of de Bianco Gara Fiat 500 met pack Rosso zijn vanaf nu leverbaar vanaf €155,- Liever op grijskenteken? Ook dat is mogelijk net zoals private- en financial lease.

Interesse in één van deze Special Edition skelters? Ze zijn te bewonderen in Rotterdam, Spijkenisse en Zwijndrecht. Een proefrit is ook mogelijk.

 

HomeNieuwsUniek: deze Special Edition Buzzy skelters van Jeep en Fiat

Heb je een vraag?