BRUTE ® JEEPS – If we have to explain, you wouldn’t understand

De BRUTE® Jeep is een model uit de Jeep familie en is niet zomaar een auto. Het is karakter en luxe op wielen. Een auto met een eigen identiteit. Iets dat je moet ervaren om het te begrijpen. Gebouwd op de ijzersterke basis van de Jeep Wrangler, is de verfijnde BRUTE® Jeep met zijn stoere looks en ongekend rijcomfort een must have voor de avontuurlijke autoliefhebber. De BRUTE® Jeep is volledig te customizen naar eigen smaak. Jeep staat evenals Zeeuw al jaren voor kwaliteit en authenticiteit. We zijn dan ook trots deze bijzondere Jeep aan onze collectie te mogen toevoegen.

Ga jij links wanneer iedereen rechts gaat en wil je graag rijden in een auto met een eigen identiteit? Houd jij van schoonheid en tegelijkertijd van brute kracht? Kies dan voor een BRUTE® Jeep; The Beauty and the Beast. Met de BRUTE® Jeep als basis in combinatie met de vele mogelijke opties naar eigen smaak, creëren we samen jouw droomauto. De mogelijkheden om jouw BRUTE® Jeep te customizen tot een absolute droomauto zijn eindeloos. Met open dak of als VAN, met carbon of aluminium details, in Amazon Steel, Pure Clay of Oro Elios, de BRUTE® Jeep wordt geheel naar jouw wensen gebouwd.

De basis staat, met het chassis van een Jeep Wrangler, hoe dan ook als een huis. Alle aanpassingen die daarna gedaan worden, blijven binnen de norm van de typegoedkeuring. Daarom biedt Zeeuw vijf jaar garantie op een BRUTE® Jeep, doen wij het onderhoud zelf en kun je in heel Europa op het FCA servicenetwerk rekenen. Vind een dealer op jouw Europese bestemming.

De BRUTE® Jeep, Een nieuw icoon

• Top kwaliteit
• Custom made
• Geheel naar eigen wens
• 3 jaar garantie

Ik plan graag een Werkplaatsafspraak

Met onderhoud op maat gaan wij aan de slag om uw auto weer helemaal rijklaar te maken zodat u altijd veilig de weg op kunt. Maak nu uw afspraak!

Maak nu een afspraak!

Ik ben op zoek naar een Brute

Over Zeeuw Automotive

Zeeuw Automotive is officieel dealer en erkend service partner van de Italiaanse merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Jeep en BRUTE. Daarnaast zijn wij sinds kort ook officieel dealer van het Franse merk DS Automobiles.

Iedereen binnen dit familiebedrijf is een liefhebber van de bovengenoemde merken en daarom vinden wij dat alles moet kloppen. Wij hebben het dan over de betrouwbaarheid van ons als dealer, maar ook van de auto’s. Bij Zeeuw Automotive bent u om die reden ook aan het juiste adres als u opzoek bent naar stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid.

De persoonlijke aandacht die u bij ons ervaart en de kwaliteit die wij u willen bieden, dat is wat u mag verwachten van dit familiebedrijf!

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, (private) lease of financiering van een nieuwe personenauto, een nieuwe Fiat bedrijfswagen, een jong gebruikte auto en voor het beste onderhoud.

Onze specialisten en liefhebbers staan met deze auto’s op en gaan ermee naar bed. Dat is liefde. Dat is vakmanschap. Dat is Zeeuw Automotive.

Wij hopen u snel te ontmoeten in een van onze showrooms en/of werkplaatsen. De koffie staat voor u klaar!

Neem contact op!

Persoonlijke aandacht en kwaliteit Een echt familie bedrijf

  • Familiebedrijf met focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit
  • Zeer divers aanbod in merken en prijsklasse
  • Deskundige werkplaats

Exclusief in Nederland BRUTE flagship store Zeeuw Automotive Zwijndrecht

Zwijndrecht

nieuws Zeeuw Automotive Vers van de pers

HomeBrute

Heb je een vraag?