BRUTE Jeep

BRUTE JEEPS – If we have to explain, you wouldn’t understand

Brute Jeep in landschap

Recentelijk toegevoegd aan ons aanbod, de spectaculaire Brute Richmond. Dit model uit de Jeep familie is niet zomaar een auto, het is karakter en luxe op wielen. Een auto met een eigen identiteit. Iets dat je moet ervaren om het te begrijpen. Gebouwd op de ijzersterke basis van de Jeep Wrangler, is de verfijnde Brute met zijn stoere looks en ongekend rijcomfort een must have voor de avontuurlijke autoliefhebber. De Brute Richmond is volledig te customizen naar eigen smaak. Jeep staat evenals Zeeuw al jaren voor kwaliteit en authenticiteit. We zijn dan ook trots deze bijzondere Jeep aan onze collectie te mogen toevoegen.

Stap jij in de Brute Richmond?
Brute Jeep in de stad

Ga jij links wanneer iedereen rechts gaat en wil je graag rijden in een auto met een eigen identiteit? Houd jij van schoonheid en tegelijkertijd van brute kracht? Kies dan voor een Brute Jeep; The Beauty and the Beast. Met de Brute Richmond als basis in combinatie met de vele mogelijke opties naar eigen smaak, creëren we samen jouw droomauto. De mogelijkheden om jouw Brute te customizen tot een absolute droomauto zijn eindeloos. Met open dak of als VAN, met carbon of aluminium details, in Amazon Steel, Pure Clay of Oro Elios, de Brute wordt geheel naar jouw wensen gebouwd.

De basis staat, met het chassis van een Jeep Wrangler, hoe dan ook als een huis. Alle aanpassingen die daarna gedaan worden, blijven binnen de norm van de typegoedkeuring. Daarom biedt Zeeuw vijf jaar garantie op een BRUTE Jeep, doen wij het onderhoud zelf en kun je in heel Europa op het FCA servicenetwerk rekenen. Vind een dealer op jouw Europese bestemming.

De Brute Jeep, Een nieuw icoon

• Top kwaliteit
• Custom made
• Geheel naar eigen wens
• 3 jaar garantie

Meer informatie

Ik plan graag een Werkplaatsafspraak

Met onderhoud op maat gaan wij aan de slag om uw auto weer helemaal rijklaar te maken zodat u altijd veilig de weg op kunt. Maak nu uw afspraak!

Maak nu een afspraak!

Ik ben op zoek naar een Brute

Over Zeeuw Automotive

Zeeuw Automotive (sinds 1961) is een echt familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wij zijn officieel dealer van de Italiaanse merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth en het zeer onderscheidende merk Jeep. Tevens zijn we sinds kort ook officieel dealer van het exclusieve merk BRUTE.

In onze showrooms staat altijd een ruim aanbod aan prachtige auto’s, zowel nieuw als gebruikt. Wij streven naar een divers aanbod in merken en prijsklasse, bij “Zeeuw” is altijd wat te vinden. Ook voor een aantrekkelijke financiering, lease of verzekering helpen wij u graag.

Het team van Zeeuw ontmoet u graag!

Neem contact op!

Persoonlijke aandacht en kwaliteit Een echt familie bedrijf

  • Familiebedrijf met focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit
  • Zeer divers aanbod in merken en prijsklasse
  • Deskundige werkplaats

Exclusief in Nederland BRUTE flagship store Zeeuw Automotive Zwijndrecht

Zwijndrecht

nieuws Zeeuw Automotive Vers van de pers

HomeBrute

Heb je een vraag?