BRUTE

If we have to explain, you wouldn’t understand

Brute zijaanzicht

Recentelijk toegevoegd aan ons aanbod, de spectaculaire Brute. Dit model uit de Jeep familie is niet zomaar een auto, het is karakter en luxe op wielen. Iets dat u moet ervaren, om het te begrijpen. Gebouwd op de ijzersterke basis van de Jeep Wrangler, is de verfijnde Brute met zijn stoere looks en ongekend rijcomfort een must have voor de avontuurlijke autoliefhebber. Jeep staat evenals Zeeuw al jaren voor kwaliteit en authenticiteit. We zijn dan ook trots deze bijzondere Jeep aan onze collectie te mogen toevoegen. 

Stap je in?
Brute zijaanzicht

De mogelijkheden om uw Brute te customizen tot uw absolute droomauto zijn eindeloos. Met open dak of als VAN, met carbon of aluminium details, in Amazon Steel, Pure Clay of Oro Elios, de Brute wordt geheel naar uw wensen gebouwd.

De basis staat, met het chassis van een Jeep Wrangler, hoe dan ook als een huis. Alle aanpassingen die daarna gedaan worden, blijven binnen de norm van de typegoedkeuring. Daarom biedt Zeeuw vijf jaar garantie op de BRUTE, doen wij het onderhoud zelf en kunt u in heel Europa op het FCA servicenetwerk rekenen. 

Een nieuw icoon

• Top kwaliteit
• Custom made
• Geheel naar uw wensen
• 3 jaar garantie

Meer informatie

Ik plan graag een Werkplaatsafspraak

Met onderhoud op maat gaan wij aan de slag om uw auto weer helemaal rijklaar te maken zodat u altijd veilig de weg op kunt. Maak nu uw afspraak!

Maak nu een afspraak!

Ik ben op zoek naar een Brute

Over Zeeuw Automotive

Zeeuw Automotive (sinds 1961) is een echt familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wij zijn officieel dealer van de Italiaanse merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth en het zeer onderscheidende merk Jeep. Tevens zijn we sinds kort ook officieel dealer van het exclusieve merk BRUTE.

In onze showrooms staat altijd een ruim aanbod aan prachtige auto’s, zowel nieuw als gebruikt. Wij streven naar een divers aanbod in merken en prijsklasse, bij “Zeeuw” is altijd wat te vinden. Ook voor een aantrekkelijke financiering, lease of verzekering helpen wij u graag.

Het team van Zeeuw ontmoet u graag!

Neem contact op!

Persoonlijke aandacht en kwaliteit Een echt familie bedrijf

  • Familiebedrijf met focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit
  • Zeer divers aanbod in merken en prijsklasse
  • Deskundige werkplaats

Exclusief in Nederland BRUTE flagship store Zeeuw Automotive Zwijndrecht

Zwijndrecht

nieuws Zeeuw Automotive Vers van de pers

HomeBrute

Heb je een vraag?