Werkplaatsafspraak maken

Op het gebied van onderhoud staan wij volledig voor u klaar om uw auto van het nodige onderhoud te voorzien, zodat u weer veilig de weg op kan met een auto waar u op kunt vertrouwen! Door middel van onderstaande planner kunt u zelf, wanneer u het het beste uitkomt, heel snel en gemakkelijk een afspraak inplannen met de werkplaats. Met de online werkplaatsplanner bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen in de week een afspraak in te plannen bij een van onze vestigingen in Zwijndrecht, Rotterdam of Spijkenisse.

* Let op: Het kan zijn dat onze werkplaatsplanning vol zit op de door u aangegeven voorkeursdatum. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen en een (andere) datum met u overleggen.

Kennis van zaken

Wij beschikken over het officiële After-Sales dealerschap van de merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep en Chevrolet. Tevens kunt u ook met uw Saab nog steeds bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. In onze werkplaats houden we auto’s van onze merken en bouwjaren in een uitstekende conditie. Onze monteurs zijn liefhebbers van techniek en blinken dankzij hun sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie uit in kwaliteit en service. Ook uw auto wordt door onze specialisten graag onder handen genomen.

Vragen over onderhoud?

Wij helpen u graag verder! Neem direct telefonisch contact op met één van onze vestigingen.

HomeWerkplaatsafspraak maken

Heb je een vraag?