Werkplaatsafspraak maken

Op het gebied van onderhoud staan wij volledig voor u klaar om uw auto van het nodige onderhoud te voorzien, zodat u weer veilig de weg op kan met een auto waar u op kunt vertrouwen! Door middel van onderstaande planner kunt u zelf, wanneer u het het beste uitkomt, heel snel en gemakkelijk een afspraak inplannen met de werkplaats. Met de online werkplaatsplanner bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen in de week een afspraak in te plannen bij een van onze vestigingen in Zwijndrecht, Rotterdam of Spijkenisse.

* Let op: Het kan zijn dat onze werkplaatsplanning vol zit op de door u aangegeven voorkeursdatum. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen en een (andere) datum met u overleggen.

Genomen maatregelen m.b.t. Coronavirus

Ook wij willen de risico’s van verdere verspreiding van het Coronavirus zo laag mogelijk houden. En daardoor hebben wij maatregelen genomen. Tegelijk zijn wij op zoek naar mogelijkheden om u in deze rare periode zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Door de genomen maatregelen kunt u nog steeds bij al onze vestigingen terecht en is de showroom en werkplaats gewoon open. Gewoon de service die u gewend bent, maar dan net even iets anders…

Kennis van zaken

Wij beschikken over het officiële After-Sales dealerschap van de merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep en Chevrolet. Tevens kunt u ook met uw Saab nog steeds bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. In onze werkplaats houden we auto’s van onze merken en bouwjaren in een uitstekende conditie. Onze monteurs zijn liefhebbers van techniek en blinken dankzij hun sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie uit in kwaliteit en service. Ook uw auto wordt door onze specialisten graag onder handen genomen.

Vragen over onderhoud?

Wij helpen u graag verder! Neem direct telefonisch contact op met één van onze vestigingen of stuur eenvoudig een Whatsapp bericht naar 078 303 2913

HomeWerkplaatsafspraak maken

Heb je een vraag?