Over ons

Zeeuw Automotive is officieel dealer en erkend service partner van de Italiaanse merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Jeep en BRUTE. Daarnaast zijn wij sinds kort ook officieel dealer van het merk DS Automobiles.

Iedereen binnen dit familiebedrijf is een liefhebber van de bovengenoemde merken en daarom vinden wij dat alles moet kloppen. Wij hebben het dan over de betrouwbaarheid van ons als dealer, maar ook van de auto’s. Bij Zeeuw Automotive Zwijndrecht bent u om die reden ook aan het juiste adres als u opzoek bent naar stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid.

De persoonlijke aandacht die u bij ons ervaart en de kwaliteit die wij u willen bieden, dat is wat u mag verwachten van dit familiebedrijf!

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, (private) lease of financiering van een nieuwe personenauto, een nieuwe Fiat bedrijfswagen, een jong gebruikte auto en voor het beste onderhoud.

Onze specialisten en liefhebbers staan met deze auto’s op en gaan ermee naar bed. Dat is liefde. Dat is vakmanschap. Dat is Zeeuw Automotive.

Wij hopen u snel te ontmoeten in een van onze showrooms en/of werkplaatsen. De Italiaanse koffie staat voor u klaar!

Automobili, La Nostra Passione

HomeOver ons

Heb je een vraag?