Nu vanaf
€ 35.250,-

Fiat 500E

Wil jij de nieuwe Fiat 500E ontdekken? Met deze nieuwe elektrische Fiat heb jij een nieuwe kijk op de wereld! Met zijn panoramisch zonnedak laat de gloednieuwe Berlina edition van de nieuwe 500 je iedere rit weer genieten van al het moois in de wereld!

DE FIAT 500E MET HET DESIGN VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

De eerste generatie gaf mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede maakte stadsauto’s een cool bezit. De derde zal een nog hoger doel dienen. De Fiat 500E zal trouw blijven aan zijn verleden; alle essentiële lijnen zullen zacht, glad en strak de iconische stijl volgen. En elk detail zal worden ontworpen om een ruimtelijker gevoel te creëren met gebruik van natuurlijke grondstoffen.

“Het is tijd voor de 500 om verandering te inspireren, alweer. Om een hoger doel te dienen.”
Olivier François – President Fiat Brand Global

TECHNOLOGIE IN DE FIAT 500E

De nieuwe la Prima zal de eerste kleine auto zijn met Level 2 Autonomous Driving, wat zorgt voor een superieur veiligheidsniveau in het stadsverkeer. Je auto zal je betrouwbare copiloot zijn; hij zal autonoom optrekken, afremmen en zich op de rijbaan houden. Daarnaast zal het al je woon-werkverkeer op vele manieren vereenvoudigen.

Om te beginnen zal de auto de verkeersborden lezen en voorstellen welke snelheid je op die weg moet aanhouden. Zodra je eenmaal de snelheid en afstand met de knoppen op het stuur hebt ingesteld, zal het systeem vervolgens zelf de juiste afstand houden ten opzichte van je voorligger (vanaf 30 km/u) en stoppen als het verkeer dit vereist. Zo heb je altijd een betrouwbare bijrijder aan je zijde!

MET DE FIAT 500E BEN JE ALTIJD CONNECTED

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe elektrische Fiat 500 la Prima, met zijn brede, heldere 10,25″ display, zal altijd binnen handbereik zijn. De ultrasnelle Bluetooth-koppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen 5 seconden na het openen van de deur. Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare schermopmaak ervoor zorgen dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is. De nieuwe 500E la Prima zal ook voorzien zijn van een draadloze mobiele oplader, zodat je altijd connected blijft.

Daarnaast zal deze prachtige auto voorzien zijn van alle voorzien zijn van alle connectiviteitsfuncties, zowel in als buiten de auto, met inbegrip van een splinternieuwe mobiele applicatie. Met de “Fiat app” zal je de nieuwe 500 la Prima altijd en overal kunnen beheren.

ELEKTRISCHE KENMERKEN VAN DE FIAT 500E

Het rijbereik* tot 320 km zal volstaan voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer naar huis. En bij uitsluitend stadsverkeer, zal het bereik maar liefst toenemen tot 400 km.

Daarnaast zal de Fiat 500E La Prima een snelle laadfunctie hebben met 85 kW, zodat je een hele dag zou kunnen rijden met een laadtijd van 5 minuten (voor 50 km bereik), terwijl de batterij in 35 minuten voor 80% opgeladen zal zijn. De Mode 3-kabel zal standaard worden meegeleverd, dus je zult bij elk openbaar oplaadstation kunnen laden.

IN-DEPTH REVIEW & AFLEVER INSTRUCTIE FIAT 500E LA PRIMA

Kan je ook niet wachten en ben je nieuwsgierig naar welke vele mogelijkheden deze auto biedt? bekijk dan de instructievideo van de Fiat 500E. Gewoon de service die je van ons gewend bent, maar dan net even anders.

 

Toch geen interesse in de Fiat 500E? Bekijk eens een van onze andere Fiat modellen.

Overige merken bij Zeeuw Automotive

Geen interesse in Fiat? Neem dan eens een kijkje bij de modellen van Abarth, Alfa RomeoBruteFiat Professional of Jeep.

Direct rijden in een Fiat 500E?

 

Bekijk de 500e voorraad Fiat 500e aanvraag
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat 500E

Heb je een vraag?