Fiat 500E

Rijden in een iconische, duurzame én compacte stadsauto? Maak kennis met de nieuwe Fiat 500E bij Zeeuw Automotive.

Een nieuwe kijk op de wereld in de elektrische Fiat 500E

Zó vertrouwd en toch zó vernieuwend. Maak kennis met de volledig elektrische Fiat 500E. De iconische stadsauto met panoramisch zonnedak blijft trouw aan zijn vertrouwde design, maar combineert dit met de modernste technieken. Deze full electric Fiat is evenals de vertrouwde 500, leverbaar als 3-deurs hatchback en als cabrio. Zorg dat je nieuwe Fiat 500E naadloos aansluit bij je persoonlijk stijl en kies uit één van de 6 beschikbare kleuren Ocean Green, Onyx Black, Ice White, Rose Gold, Celestial Blue en Mineral Grey.

Overal snel opladen

Kies uit één van de twee beschikbare accupakketten, met respectievelijk tot 190 of tot 320 km rijbereik. Gebruik je je auto uitsluitend in de stad? Dan kan het bereik zelfs oplopen tot 400 km (WLTP). Opladen is zo gepiept dankzij de 84kW-snellaadfunctie. In slechts 5 minuten heb je weer voldoende power om 50 km te rijden. Opladen tot 80% duurt overigens maar 35 minuten en is, dankzij de Mode 3-kabel die standaard wordt meegeleverd, mogelijk bij elk openbaar (snel)laadstation.

Fiat 500E staat voor een superieur veiligheidsniveau

Voel je veiliger dan ooit in het stadsverkeer met deze betrouwbare copiloot. Deze elektrische Fiat zal autonoom optrekken, afremmen en zichzelf op de rijbaan houden. Bovendien kan de FIat 500E verkeersborden lezen en je vertellen welke snelheid je op een bepaalde weg moet aanhouden. Zodra je eenmaal de snelheid en afstand met de knoppen op het stuur hebt ingesteld, zal het systeem vervolgens zelf de juiste afstand houden ten opzichte van je voorligger (vanaf 30 km/u) en tot stilstand komen als het verkeer dit vereist.

Stay connected in de Fiat 500E

Laat je verrassen door het innovatieve Cinerama-infotainmentsysteem met zijn brede, heldere 10,25″ display. De ultrasnelle Bluetooth-koppeling verbindt alle smartphones binnen 5 seconden na het openen van de deur. Laad je smartphone bovendien draadloos op tijdens het rijden. De interface met volledig aanpasbare schermopmaak zorgt ervoor dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is.

Nu €2.950 overheidssubsidie op een nieuwe Fiat 500E!

De Rijksoverheid stimuleert elektrisch rijden voor de particuliere rijder. Daarom is er een subsidie geïntroduceerd om goedkoper een elektrische auto aan te schaffen of te private leasen. De Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) geldt voor de aankoop of lease van nieuwe en gebruikte, volledig elektrische, middenklasse personenauto’s. Zo wordt elektrisch rijden wel heel aantrekkelijk.

U rijdt de iconische Fiat 500E nu dus nog voordeliger! Na aankoop of aangaan van een leaseovereenkomst van de Fiat 500E, heeft u de mogelijkheid om bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) uw SEPP aan te vragen. Dit doet u voor het kalenderjaar waarin de lease- of koopovereenkomst is afgesloten. De toekenning en uitbetaling van de SEPP gaat buiten Zeeuw om, daarom kunnen onze collega’s niet betrokken worden in het proces. Benieuwd naar de voorwaarden of direct aanvragen? Dat kan hier.

In-depth review & afleverinstructie Fiat 500E

Ook zo nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die de elektrische Fiat 500E jou biedt? Bekijk dan snel de instructievideo…

 

Benieuwd naar onze acties of toch geen interesse in de Fiat 500E?

Bekijk nu onze Fiat 500E acties of bekijk eens een van onze andere Fiat modellen. Geen interesse in Fiat? Neem dan eens een kijkje bij de modellen van Abarth, Alfa RomeoBruteFiat Professional of Jeep.

Direct rijden in een Fiat 500E?

Bekijk de 500E voorraad Fiat 500E aanvraag
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat 500E

Heb je een vraag?