De nieuwe Fiat Grande Panda
Ontdek hem nu!
Binnenkort meer bekend!

Fiat Grande Panda

Deze nieuwe generatie Panda belooft een mix van cool, praktisch en betaalbaar te zijn, waarbij inspiratie is gehaald uit het Centoventi-concept. De nieuwe Panda zal beschikbaar zijn in zowel hybride als volledig elektrische uitvoeringen, wat de auto aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan markten wereldwijd.

Belangrijke details:

  • Rijbereik: De elektrische versie zal naar verwachting een significant rijbereik bieden, hoewel exacte cijfers nog niet zijn bevestigd.
  • Ontwerp: De auto zal een lagere hatchback-stijl hebben met robuuste plastic carrosseriebekleding voor extra bescherming en kostenbesparing.
  • Platform: De Panda zal waarschijnlijk gebruikmaken van het e-CMP2-platform, dat ook wordt gedeeld met de Jeep Avenger en Fiat 600e.

Fiat CEO Olivier François benadrukt dat deze nieuwe Panda terugkeert naar de roots van Fiat als een volksauto, vergelijkbaar met de populaire Uno en Punto. De auto zal in eerste instantie worden gelanceerd als onderdeel van een serie van drie nieuwe modellen die Fiat de komende drie jaar zal introduceren.

Blijf op de hoogte!

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat Grande Panda

Heb je een vraag?