Nu vanaf
€ 18.640,-

Fiat Panda

Laat je verrassen door de Fiat Panda

De Fiat Panda is niet bang om te laten zien wie hij echt is. Het kenmerkende uiterlijk van de Panda is gebleven en tegelijkertijd is de Panda met zijn tijd meegegaan. De opvallende bumpers in carrosseriekleur met stootband, maken de Panda herkenbaar uit duizenden. Kies jij een een Fiat Panda Sport, Fiat Panda 100HP of één van de andere modellen?

Een Fiat Panda in het geel, blauw of toch zwart?

Een panda hoeft heus niet altijd zwart wit te zijn, toch? Kies de kleur die het beste bij jouw karakter past. Je kunt bovendien niet alleen de kleur van het exterieur kiezen, ook het interieur is te personaliseren. Ga je lekker tegendraads voor een contrasterende tint of eentje die precies past bij de buitenkant? De keuze is aan jou!

De Fiat Panda Cross 4×4: een no-nonsense allekunner

De Fiat Panda Cross 4×4 is een (panda)beer van een auto. Een panda hoort natuurlijk thuis in de natuur. Daarom neemt de 4×4 Panda Cross je ook mee buiten de gebaande paden. Ongekende souplesse op ieder terrein maken het vanzelfsprekend om eens lekker rebels te zijn. De Panda Cross is een SUV in pocketformaat. Alle voordelen van een 4×4 SUV, maar dan een stuk handzamer. Je crosst hem zo van een onverhard landweggetje naar de stad. En met een lengte van slechts 3.7 meter is er altijd wel een parkeerplekje te vinden.

De Fiat Panda Hybrid

Met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat Panda Hybrid de weg naar een wereld van voordelen. Zijn innovatieve hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat Panda aantrekkelijker dan ooit. Het brandstofverbruik ligt maar liefst 20% lager en dankzij zijn aanzienlijk verlaagde CO2-emissies onderscheidt de Fiat Panda zich met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een flinke korting op de wegenbelasting en onbelemmerde toegang tot milieu zones.

Opladen tijdens het rijden

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen. De volledig elektrische Fiat Panda is nog niet op de markt maar daar wordt hard aan gewerkt. Wij kunnen niet wachten!

Direct rijden in een Fiat Panda?

Bekijk snel onze voorraad voor de beschikbare modellen en ontdek de aantrekkelijke prijzen van de Fiat Panda. Bij Zeeuw Automotive rijdt je een gloednieuwe Fiat Panda voor een scherpe prijs. Interesse in deze unieke auto? Wij nodigen je van harte uit om eens te komen proefrijden.

Plan een proefrit Nieuwe Panda voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat Panda

Heb je een vraag?