Fiat Panda

Origineel, slim en verrassend

Wie aan de buitenkant zijn ware innerlijke aard kan laten zien, is echt authentiek. Net zoals de Panda. Kenmerkend voor de panda zijn de opvallende bumpers in carrosseriekleur met stootband. De karakteristiek ‘hoekig’ profiel met 15-inch velgen. En tot slot, de hoge, verticale achterlichten en achterste zijruiten met afgeronde hoeken.

Eigenwijs als altijd

Er is een Panda voor iedereen. Zo kun je om te beginnen kiezen uit meerdere stijlvolle kleuren, waaronder het nieuwe Grigio Moda. Met een bijpassende bekledingsstof en allerlei opties en accessoires voor het interieur en exterieur maak je hem helemaal naar wens. Sommige auto’s worden met de jaren steeds groter, steeds zwaarder, steeds saaier. De Panda niet. Die is nog steeds even compact, veelzijdig en eigenwijs als altijd. En in zijn eigentijdse kleuren Grigio Moda en Blu Giotto ziet hij er sprankelender uit dan ooit. Een dagje shoppen of een weekendje weg? De Panda heeft er meer dan genoeg plek voor.

Oprecht comfortabel en vooral stijlvol

De Panda is onnavolgbaar omdat  het altijd een auto is geweest die inhoud het design laat bepalen . Dit maakt het uniek:  de buitenkant weerspiegelt de geest van de auto.

De robuustheid van een vierkant en de zachtheid van een cirkel:  in één woord “squircle”; in een auto, Panda . Een sympathieke, grappige vorm, een ontwerp dat stijl en functionaliteit, efficiëntie en bescherming combineert.

Meer Panda dan ooit

Je oog wordt van de smiley voorkant naar de achterkant getrokken met zijn verhoogde lichtclusters langs de zijpanelen met een afgeronde derde ruit die de indruk wekken van een ononderbroken glazen oppervlak voor een betere zichtbaarheid en veiligheid.

Strek je uit, maak het jezelf gemakkelijk en draai de sleutel om. Laat de Panda het overnemen.

Nieuwe hybride-aandrijving

Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat Panda Hybrid de weg naar een wereld van voordelen. Zijn nieuwe hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat Panda aantrekkelijker dan ooit: zijn brandstofverbruik ligt maar liefst 20% lager en dankzij zijn aanzienlijk verlaagde CO2-emissies onderscheidt hij zich met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een flinke korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.
Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

Plan een proefrit Bekijk onze Panda voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat Panda

Heb je een vraag?