Fiat Topolino

Details

De Fiat Topolino is de ideale auto voor in de stad en bovendien ook geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar met een B-rijbewijs of bromfietscertificaat. Daarnaast is de auto volledig te personaliseren met diverse leuke accessoires zoals een USB ventilator, een bagagerek en een Dolcevita Box wat zorgt voor extra opbergruimte.

Wat betreft de kleur en velgen is de Topolino maar in één samenstelling te bestellen. Wel zijn er 2 mogelijkheden in uitvoering namelijk de Topolino en Dolcevita. De dichte versie, de Topolino, beschikt over een glazen dak met zonwering. Bij de Dolcevita uitvoering geniet je van de zonnestralen door het stoffen roldakje wat open kan.

De 5,4 kWh accu zorgt ervoor dat je binnen 4 uur weer volledig opgeladen je weg kan vervolgen. Voor nu ziet het ernaar uit dat de Topolino in het vierde kwartaal van 2024 bij ons in de showroom staat.

Heeft u interesse in deze eyecatcher? Vul dan via de onderstaande button het formulier in en wij houden u op de hoogte!

 

 

 

 

 

Houd mij op de hoogte over de Fiat Topolino
Standaarduitrusting Fiat Topolino

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatModellenFiat Topolino

Heb je een vraag?